reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Hej!
Iguana powodzenia bo godzina 0 juz zaraz!Wyspiij sie!
Sencilla udanych wakacji!

Ja wrocilam ze spacerku i maly jeszcze smacznie sobie spi,na obiadek zrobilam żurek,bo dawno nie jedlismy!Jutro wybieram sie do mamy na caly dzien,wiec znowu bedzie do kogo sie odezwac!
Juz sie nie moge doczekac piatku,bo maz bedzie mial tydzie urlopu,jupiii!!!!
Dzis jest ostatni dzien mojego urlopu macierzynskiego,do pracy juz nie wracam wiec szukam innej,a jak narazie bede bezrobotna.milego popoludnia dziewczyny!!:-)

Witam.
Ja właśnie wróciłam z zakupów, bo jeszcze kompletuje rzeczy dla dziecka.
Odrazu usiadłam do komputera zobaczyć czy Iguana daje jakiś znak...czyli to jeszcze nie dziś....
Odpoczywaj IGI bo później to nie wiadomo czy będziesz miała czas...:tak:

Ja mam tez obiad juz z glowy:sorry2: - zakupilam chinszczyzne bo stwierdzilam ze szkoda takiej pieknej pogody na gotowanie marnowac...:-):-):-) Slonko pieknie swieci...wiec zmykamy na rowery z dzieciaczkami!!!

No i po obiadku,jeszcze trawe skosilam i okna od zewnatrz umylam, krzesła i stol-no ogolem aby mozna bylo usiasc na dworZe bo jutro chyba ma byc taka pogoda jak dzisiaj.Chociaz zawsze jak ogarne ogrodek to nastepnego dnia pada deszcz,wiec zobaczymy!!!;-)

anp a duzo tej trawy mialas???:szok: ja to kiedys lubilam w PL kosic ale jakby mi tu przyszlo to bym dzien zmarnowala:-D ...a i jak teraz koszenie trawy mam w kontrakcie i wlascieciel kosi 2 razy w miesiacu ...:tak::tak::tak:

Slodkich snow...

witam
wlasnie mi posta skasowalo :wściekła/y:
Mysmy dzisiaj byli w Cb, wszystko w normie Daan ma 98cm i 15kg - rosnie wg. tabeli :tak: tym razem wlasciwie na kontroli jak Daan rozwija sie jezykowo bo poprzednim razem babka miala zastrzezenia, no i tym razem na kontroli byl pan doktor, czech z pochodzenia ktory sam mowi po holendersku nie najlepiej :-p no ale w kazdym razie z Daanem wsio OK, chyba ten sam poziom jezykowy hihihihi
Anp dalas mi pomysl na jutrzejszy obiad, jezeli mam jeszcze zurek w domu .....
Iguana i jak tam ?????

reklama
Czesc dziewczyny
troche mnie tu nie bylo....
ja mam do was pytanie jak to jest z paszportem lub dowodem dla takiego malucha.
w internecie pisza ze na 5 lat jest wazny zas mowia mi inni ze na 10 lat.
co lepiej jest miec? zamierzam poruszac sie tylko po UE z mala takze nie wiem do konca juz.
bo gdyby byl na 10 lat faktycznie to jeszcze rozumiem gdyz dowod na pewno jest na 5 lat.
ja na 15 pazdziernika mam wyjazd juz do Holandii stad chce szybko malej wyrobic dokument bo bez tego ani rusz.
Plany zmienily sie o 180 stopni bo to maz mial jechac i nas tam sciagnac ale zkoda gadac jaki to typ czlowieka dlatego wybywamy same.
Zgode nam da na paszport czy dowód takze z tym problemu chociaz nie bede miala.

Do góry