reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
witam was
nareszcie weekend :tak: Aniu podrzuc szarlotke, za mna od wczoraj chodzi tort taki jak sie kiedys robilo z takimi tlustymi kremami mniam......
Sencilla super uczucie tesknie juz za tym .........
Daanka zapisalismy do speelzaal, czekamy teraz na odpowiedz kiedy bedzie mogl zaczac. Bylismy na dniu otwartym i mowili ze maja jeszcze wolne mejsca wiec moze nie trzeba bedzie dlugo czekac. A we wtorek idziemy do CB ciekawe co nam powie
Anp zdrowka dla maluszka
ide lezec bo jakis meczacy ten tydz. malam

witam was
nareszcie weekend :tak: Aniu podrzuc szarlotke, za mna od wczoraj chodzi tort taki jak sie kiedys robilo z takimi tlustymi kremami mniam......
Sencilla super uczucie tesknie juz za tym .........
Daanka zapisalismy do speelzaal, czekamy teraz na odpowiedz kiedy bedzie mogl zaczac. Bylismy na dniu otwartym i mowili ze maja jeszcze wolne mejsca wiec moze nie trzeba bedzie dlugo czekac. A we wtorek idziemy do CB ciekawe co nam powie
Anp zdrowka dla maluszka
ide lezec bo jakis meczacy ten tydz. malam

Gosiu ja jak mam czasem ochote na takie kremy z dawnych tortow to kuuje w AH taki kawalek i...faktycznie tak smakuje!Mmnia,,,:-D

A ja siedze sama bo moj jeszcze w pracy...:-(

dobry wieczor
a ja juz zleglam, mialam isc do kolezanki na impreze, ale po prostu mnie zmoglo.. mialam isc spac, ale stwierdzilam, ze jestem glodna :)
kto ma cos dobrego na kolacje?
od poczatku ciazy nic nie przytylam, wiec moge sobie pozwolic ;)

sencilla ale to wspaniałe uczucie czuć kopniaczki, ja to póżno zaczęłam cokolwiek czuć, bo gdzieś po 20 tyg dopiero, a wogóle to mój mało ruchliwy był, ale za to często miał czkawki:)aha no i jedz dużo jak jeszcze nic nie przytyłaś to niema się czego obawiać, ja w ciąży przybrałam tylko 6 kg, a to tylko dlatego że strasznie mnie zgaga i się ograniczałam z jedzeniem.

ojjj też bym zjadła jabłecznika, może mi mąż zrobi w weekend bo jemu zawsze taki dobry wychodzi..mniammniam:)

anp zdrówka dla Alexa żeby juz niemiał więcej temp.

dobrej nocy.

Hej ja zaraz zmykam spac no w sumie jeszcze ogladam mam talent na rtl4 bo dopiero odemnie rodzinka pojechala,dzieki za te zyczonka od Was dla Alexa,malemu juz temp spadla.Teraz dostanie jesc i spac bo jakos z 2 godziny sie smial i gaworzyl i jeszcze karuzele mu wlaczylam ale juz mu za dlugo wiec mykam.Dobrej nocy,musze
jutro sie odezwe:-)

Clauditka, ale malo przytylas! niesamowite. ja przytylam w obu ciazach po 11 kg i myslalam, ze to jest malo :szok:
wiem że mało, ale nikomu nie życzę takiej zgagi jakiej ja doświadczyłam w ciąży, ja spać nie mogłam jak wieczorem zjadłam,ostatni posiłek jadłam o 18 godz, jak się na coś pózniej skusiłam to wstawałam w nocy i się witałam z kibelkiem:) a mleko i migadły to był mus w moim jadłospisie:) najgorsze że teraz sobie nadrabiam i już pare killo przytyłam a tak fajnie wygladałąm po porodzie :/

reklama
Hej dziewczyny!Zrobilam sobiie przerwe w sprzataniu!
Ja w ciazy przytylam 20 kg,tylko ze mialam bardzo dozo wody.Zostalo mi jeszcze 3 kg do wagi sprzed ciazy,17 juz zrzucilam
Milego dnia,!!

Do góry