reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

czesc
u mnie gości ciąg dalszy Teraz przyjechało rodzeństwo mojego męża duuuuuuużo młodsze (13l i 10l) i mam cały dzien urwanie głowy Piotrek z Karolem non stop walczą ehhhhhhh byle do soboty

dobrze ze pogoda ładna:) No i od pon szkoła Nie dostałam jeszcze zaproszenie ze szkoły ale mąz dzwonił i mamy sie dowiedziec w pt Pani powiedziała ze pewnie ma przyjsc Piotrus w poniedziałek On juz dni odlicza a ja się denerwuje jak sobie da rade wie ze nic nie bedzie rozumiał itp itd Dobrze ze szkołe mam blisko (góra 5m od domu:)) to wie jak wygląda był juz na boisku.......

jak wyglądają zajęcia w grupie 5latków???

mozecie polecic mi jakiej firmy buty kupic dla 6latka na sezon jesienno/zimowy tak zeby w szkole mu sie nozka nie zapociła Jedynie jakie znam z Pl to ecco

no i jakies fajne kozaczki dla prawie 4latki:)
dzieki

reklama
Sencilla ja o 15.30 dzieci ze szkoly odbieram i jestem w domu przed 16.00 - to tej godziny pracuje... ;);-)
My uderzylismy nad jeziorko i tez zarzylismy kapieli pomimo pozniej godzinki... oto dowody!:tak:

Hej!Swietne zdjecia!!!
Nie wiedzialam nawet ze tak cieplo bylo wczoraj!!Ja narazie nie mysle nawet o baasenie czy jeziorze,zwalczam moje rozstepy na udach,mimo to ze w czasie ciazy smarowalam sie specjalnymi balsamami to i tak sie pojawily.Ale dobrz ze...lato wraca!

O 4-30 mialam pobudke dzis i potem godzine spania tylko,takze nie wyspalam sie,a wieczorem do mamy na urodzinki jedziemy,moze na spacer dzis znowu sprobujemy isc.zapowiada sie fajna pogoda...:-):-)

Clauditka, teraz widze, skad jestes z Polski. mniej wiecej z tych samych okolic jestesmy :)

o widzisz jaki ten świat mały :D

aniahaven super zdjęcia , chętnie bym popływała a jeszcze w tym roku nie byliśmy nad żadnym jeziorem ani rzeką, no tylko raz nad morzem ale pogoda była zimna i okropnie byłoby się kąpać.

anp ja też miałam dziś pobudkę po 4 ale szybciutko mleczko no i pospalismy jeszcze do 8.

miłego dnia!

dziewczyny mam pytanko,wczoraj wyczulam malego guzka w jednej z piersi,a karmie piersia,czy to normalne???Nie boli mnie!!

wiecie jak moj maz nazwal wczoraj naszego synka Milky Way,powiedzial ze jak go bierze to czuje zapach mleka,i rzeczywiscie tak czasami jest bo on ciagle glodny jest!!!

anp ja jak karmiłam tez miałam takiego guzka i się niemało przestraszyłam, ale lekarz powiedział że to normalne, bo w piersiach są gruczoły mleczne i nieraz je czuć jak guzka.

no juz troche poczytalam,takzze tez sie uspokoilam,a czy to samo sie zmniejszy lub zniknie??

musze zaczac szukac sobie pracy....bo do 13 mam macierzynski,a ze chce byc w ciagu dnia w domu z malenstwem to musze sie zwolnic i znalezc cos na wieczor lub weekend,macie moze jakies linki????
jezyk troche znam,mam dyplom

Ostatnia edycja:
Mam pytanko, przeczytałam, że niemowlakowi karmionemu mlekiem matki dobrze jest dostarczać dodatkowo witaminę D w płynie ewentualnie wzbogaconą jeszcze wit. A i C, bo tylko wit. D nie jest zawarta w mleku. Czy dawałyście Waszym pociechom jakiś konkretny preparat witaminowy na samym początku?

reklama
Iguana, tak, dajesz niemowlakowi, bodajze od 6 tygodnia zycia, czy jakos tak.. a moze od 4?
polozna Ci wszystko powie.
trzeba podawac, aby dzieciatku dobrze kosci rosly i aby nie mialo krzywicy. wszystko Ci powie polozna lub dowiesz sie z consultatiebureau.

Do góry