reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

dzieki bardzo,bede robic fotki tylko ze on takl sie wierci ze zamazane mi wychodza czesto,...
aha pamietasz jak pytalam o te pieniadze z uvw....przelali mi te zalegle w poprzednim tygodniu,,,,nie musialam na szczescie jezdzic nigdzie.

reklama
Hejka !!!!

Aniu witaj z Polski ale ci dobrze :tak::tak::tak::tak:wypoczywaj i ciesz się ładną pogodą:tak::tak::-):-):-)

anp słodki maluszek rób zdjęcia rób :tak::tak::tak:

Niunia witaj z powrotem :tak::tak:

mnie dziś słońce obudziło normalnie nie wierzyłam :tak::tak: ale wlaśnie się coś chyba chmurzy:crazy::crazy::crazy:

Robale niestety nie wiem czy jest tu coś na migdały :tak::tak:na zatoki nic nie ma bez recepty ostatnio męża wysłałam do etosa to pani mu dała paracetamol i spray do nosa tylko że to już wszystko mam i mi nie pomaga:tak::tak::tak:

milego dnia :tak::tak:

aniu- niezła historia z kotkeim:):):) wymeczyl sie pewnie biedaczek..
a u nas ciagle cos.. z tego co pamietam to aneta tez miala czesto jakies przeboje- a od jakiegos czasu u nas tak jest... ale w zyciu nie moze byc za nudno :) ja poniedzialek i wtorek tylko pracuje.. czekam az wiktoria zacznie szkole- najpierw pojdzie na te 3,5godzinki 4 dni w tygodniu zeby przyzwyczaic sie do jezyka i zostania z obca osoba.. teraz spakowani i pod wieczor wyjezdzamy na trzy tygodnie-wkońcu:)

gosiu- miłej pracy, 4 dni szybko mina i bedziesz miala wolny dzien :)

pozdrawiam:)

witam się i ja:)
w końcu dziś słoneczko zaświeciło, miałam już dość tej pogody, bo trzeba było w domu siedzieć.
my jutro udajemy się na impreze urodzinową do synka koleżanki, w końcu się gdzieś wyrwe z tego domu, bo codziennie to tylko wyczekiwanie na mężowego z pracy.
anp słodki Alex, jeszcze niedawno mój Szymuś też był taki malutki, a tu już 5 miesięcy ma , ami się już tęskni za takim maleńkim noworodkiem hehe
a czy wogóle udzielają się tu jakieś mamuśki z Utrechtu?
miłego wieczorku!

:-):-)bylismy na naszym pierwszym spacerku,na poczatku byl placz,a potem 1 godz spania na swiezym powietrzu,jak fajnie ze juz weekend i jutro tylko do 12 bede sama z małym....
miłego wieczoru,....i oby jutro tez byla taka pogada jak dzis

czesc
pogoda u nas tez dzisiaj super :tak: po tych dwoch dniach spedzonych w domu to jak dzisiaj pojechalam do lasu i nad jeziorko to tak jak bym zwierzatko z klatki wypuscila :-D 2 godz. latal ze wszedzie go bylo pelno, a jak przyjechalismy to taki glodny ze suchy makaron z talerza zniknal zanim zdazylam rosolu mu nalac :-D
Aniu fajnego pasazera mieliscie :-D i kot doczekal sie przymusowej emigracji :-D
Anp slicznego synusia masz :tak:a jak cierpisz na samotnosc to przyjezdzaj do mnie :-) nie masz daleko
Clauditka udanej imprezy, baw sie dobrze
Niunia, Aniu udanych wakacji i duzo slonca, wypoczywajcie i nabierajcie sil..................
ja zbieram sie spac bo jutro o 6 musze wstac do tego remontuja drogi i musze wczesniej wyjechac :wściekła/y:

Witam :-):-):-):-)

nareszcie nie pada mam nadzieje że do wieczora tak będzie bo u mnie na wieczór gril zaplanowany mamy gosci sałatki już porobiłam jeszcze dokończe sprzątanie i wekend :tak::tak::tak::tak:

Anp też mam tak samo że niby mi się nie nudzi bo przy 2 dzieci jest co robić ale to że mnie że przez cały dzień sama z dziećmi jestem i nie ma z kim pogadać a jeszcze mój mąż pracuje do 20 a nieraz nawet do 21 :szok::szok:ijak wróci to mu się nie chce za bardzo gadać bo jest zmęczony jak mnie to wkurza bo przecież on jest przez cały dzień z ludzmi a ja:tak::tak::tak:
narka do potem:tak:;-);-);-)może:tak::tak::tak:

Hej!
Gosia1977 niestety przez 4 tygodnie nie mozna mi wsiadac niby za kierownice jeszcze,wiec jezdze z mężem jak cos autem!Wiec nie podjade do Ciebie...
Agnes74 ja wczoraj do mojego męża coś gadałam a on zasnał,wiec chyba podobnie mamy,z tym ze moje dziecko jeszcze dlugo zanim zacznie sie odzywac prócz płaczu,Twój Dawidek to przynajmniej sie pewnie odezwie...,ale cóż ,takie życie...

Mały dzis troszke pospał,zdażyłam kurze powycierac,a teraz czekam az zupka sie podgrzeje....wieczorem gosci mamy...szef i współpracownicy,,,,,nie powiem że jestem zadowolona z ich wizyty,bo wole swoich znajomych ,oczywiscie!!!No ale przeżyje to jakos!!Milego dnia zycze wszystkim!!:-)

reklama
Do góry