reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

bry
Kasiu dogadali się z moim M i razem chcą jechać nad morze łowić, a co u ciebie?
Aniuhaven śliczne zaproszenie na urodzinki Karinki
Mumia ogromne gratulacje

A ja z powrotem w domciu, nie było mnie przez 3 dni ponieważ pojechałam do Pl. BYłam u neurologa, powiedział że mam napięciowe bóle głowy ( czyli ciągle powracającą migrenę ). Dostałam tabletki na pół roku ( tak mi tabletki namieszały w głowie ), aby głowa mnie nie bolała, na sen i uspokajające, i jeszcze jakieś bardzo silne w przypadku bardzo silnego napadu,. A moje bóle są od tabletek, opieprzył mnie że ich wcześniej nie odstawiłam, przez ich wpływ mam być pod stałą kontrolą neurologiczną, a w październiku lub w listopadzie jak więcej czasu będę mieć mam się zgłosić do niego, bo położy mnie na oddziale, chce mi dokładnie przebadać głowę. Także nie jest źle. Mam dużo odpoczywać, nie wylilać się za mocno bo to wszysto będzie teraz powodować bóle.

reklama
Cześć dziewczyny,

ja znowu tylko na chwilę o ledwo zasiadłam do kompa to już Maxiu skrzeczy, że głodny, heh.. :)

Dzięki za gratulacje :)

Ja się nawet w nocy wysypiam, Max budzi się zazwyczaj tylko raz, przedwczoraj za to przespał całą noc.

Ania, ja mojej młodszej dawałam jak ząbkowała tabletki z VSM voor gebruik bij onrust en slapeloosheid. Nazywają się Kindival. Chyba w kruidvat są, jak nie to zapytaj w aptece.

Aha, jeszcze jedno...:

Ik heb examen "Nederlands als tweede taal" gedaan. En ik ben geslaagd! :)))

:tak::-) Mumia GRATULACJE.... I nadal czekamy na foteczki ....

Automedg wieczorkiem ci linka podrzuce gdzie mój robi zawsze rezerwacje,ok?:sorry:

Robale zdrówka. i odpoczywaj !

Hej!Ja jestem i mam pytanie,
czy robia w Holandii lewatywe przed porodem??

Znowu mam wysokie cisnienie,czy ktoras z Was tez tak miala??
Miłego wieczoru!!!

Hej !!!! czy mieszkaja jakies dziewczyny w Amsterdamie bo ja tak i straznie sie nudze fajnie by było sie spotkac poplotkowac i wypic kawke:) jesli jest ktos no to piszcie:) pozdrawiam

reklama
Do góry