reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

HEJKA
ja dalej pakuje już mam dość a jak pomyslę ze to wszystko bede musiała potem rozpakowac...........W pon przyjezdza szwagier i zabiera wszystkie rzeczy my jedziemy na niedzielę:)
walizka się odnalazła chociaz tyle

reklama
MAXIMILIAN ADAM LEENDERT urodził się 7 czerwca o 17:56 :)

Waga: 4780 gramów, długość 56 cm!

Mały kolos, hehe, było cudownie!

Niestety nie mam teraz dla Was za dużo czasu bo mały chce jeść co godzinę i nie daje mi odsapną, kramzorg się skończył i moja młodsza do tego wszystkiego wchodzi mi na głowę, dobrze, że starsza ma już 10 lat i sama się umie sobą zająć bo bym chyba osiwiała :))

Roboty mam kupę ale jestem niesamowicie szczęśliwa!

Odezwę się jak się uspokoi, lecę PAPAPAPAPAPAPA :)))

Pozdrowionka!

aOla to miłego pakowania a z rozpakowywaniem dasz radę :tak::tak::tak::tak::tak:ja za tydzień znowu do Polski jadę i też czeka mnie pakowanie a przy dwójce małych dzieci trochę jest ale teraz jadę tylko na kilka dni więc luzik :tak::tak::tak::tak::tak:;-);-);-);-)

U nas już po burzy teraz słońce świeci :-):-):-):-)

Dziewczynki mam pytanko jeśli chodzi o złote kolczyki dla mojej Julci ostatnio widziałam ładne w Kejkschopie (nie wiem jak to się pisze)tylko one były sporo tańsze bo tylko 30 euro to nawet w Polsce są droższe i właśnie się zastanawiam czy to jest jakieś inne złoto czy o co chodzi bo ta moja mała nie może nawet srebnych nosić bo jej zaraz uszka ropieją więc się trochę cykam czy kupić a naprawdę mi się podobały ale kupić żeby potem leżały to bez sensu:tak::tak::tak::tak:

Hej dziewczyny!Mam pytanie,moze ktoras była w podobnej sytuacji.
Od 25 marca byłam na pół chorobowym to znaczy pracowałam 4 godziny dziennie a 4 godziny miało mi płacic UWV.Miało to trwać do 24 maja,bo teraz jestem na zwangersschaps i bevallingsuitkering do 13 września czyli 16 tygodni.Ale co do tego chorobowego to dostalam tylko 3 razy od nich pieniadze i to nie sa zbyt duze sumy a naliczyli mi 75,75 dagloon.Ostatni raz miałam wypłate od UWV 15 maja i dalej nic a moje biuro pracy nie ma pieniedzy,i nie wiem co dalej,w sumie juz dzwoniłam do UWV i mowili ze wyplaca ale dalej nic .Czy ktoras była na takim chorobowym i co ile miała wypłacane pieniadze,bo wydaje mi sie ze mnie oszukali a nawet jestem tego pewna.Doradźcie co robic!!!Z góry dziekuje!!

Hej dziewczyny!Mam pytanie,moze ktoras była w podobnej sytuacji.
Od 25 marca byłam na pół chorobowym to znaczy pracowałam 4 godziny dziennie a 4 godziny miało mi płacic UWV.Miało to trwać do 24 maja,bo teraz jestem na zwangersschaps i bevallingsuitkering do 13 września czyli 16 tygodni.Ale co do tego chorobowego to dostalam tylko 3 razy od nich pieniadze i to nie sa zbyt duze sumy a naliczyli mi 75,75 dagloon.Ostatni raz miałam wypłate od UWV 15 maja i dalej nic a moje biuro pracy nie ma pieniedzy,i nie wiem co dalej,w sumie juz dzwoniłam do UWV i mowili ze wyplaca ale dalej nic .Czy ktoras była na takim chorobowym i co ile miała wypłacane pieniadze,bo wydaje mi sie ze mnie oszukali a nawet jestem tego pewna.Doradźcie co robic!!!Z góry dziekuje!!

hEJKA....:cool2:

ANP a gdzie dokładnie mieszkasz? bo jeśli chcesz ja dam ci namiary na gościa /mówi po polsku tez/ co mi wywalczył moje macierzyńskie :tak::tak::tak:w UWV... daj znać mmoze być na PW...;-)

Mumia trzymajcie sie zdrowo a w wolnej chwili prosimy o foteczki!!!!:-D:-D:-D:-D

Agnes nie umiem ci odpowiedzieć na to pytanie dot.KIJKSHOP'u - może poprostu zapytaj o zawartość złota....:sorry:

aOla trzymam kciuki z was, nie martw sie kobieto - rozpakunka ci szybciej pójdzie podczas wicia nowego gniazdka!!!:-):-):-):-)

A moje dzieciaki miały fotografa w szkole ...oto efekty;

Załączniki

• Top.bmp.jpg
    Top.bmp.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 23
  • Top.bmp.jpg
    Top.bmp.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 22
  • Top.bmp.jpg
    Top.bmp.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 27
Aniu super zdjęcia !!!!dzieci urocze:tak::tak::tak::tak::tak:

moja Julka zasnęła dopiero o 22 30 a w dzień spała tylko godzinę:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:ona jak ma iść spać to bawi się w najlepsze ale dzisiaj to już pobiła rekord :tak::tak::tak::tak: a ja już padam z nóg :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

dobranoc;-):tak:;-);-)

Witam

Mumia GRATULUJE!!! Maximilianku w dniu Twojego przyjścia na świat, życzymy Ci, aby każda łza w Twoim życiu była łzą szczęścia, a uśmiech Twój zjednywał wszystkie wokół serca.

Aniu śliczne dzieciaczki:tak::tak: U nas też był fotograf w szkole ale jeszcze efektów jego pracy nie ma:happy:

reklama
weekend dziewczynki!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
Agnes ja nie śpie już 4 tydz.... średnio od 24.00 do ok 5.00 bo...mały tak sie keci i marudzi ...efektem czego jest 6zębów... i mam pytanie właśnie do was:tak: chce jakieś kropelki na sen dla maluchów bo on chyba już sie przyzwyczaił do tych nocnych imprez i ..nie śpi...:zawstydzona/y: kiedys jakiś miałam z ETOSA chyba... pomocy!;-)

Anp jak po wizycie dzisiaj?

Do góry