reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Hej dziewczyny!
Po wizycie oki,ginekolog uznał ze mały jest jak 80% innych dzieci,czyli w normie.Ale po zmierzeniu mi cisnienia uznali ze mam za wysokie i musialam zostac na pół godziny pomiaru no i w niedziele znowu musze jechac zobaczyc czy jest ok.
Moze wiecie jak zbic jakby co,ja mysle ze to w sumie bylo efektem moich nerwów ze cos moze byc z małym nie tak.
Oki,lece bo rodzinka mnie odwiedziała,pozdrawiam Was i mile spedzonego weekendu życze!!!!

reklama
:tak::tak:;-)Dzień dobry!!!!!

Unas też noc nieciekawa Julci wychodzi ostatni ząbek trójka na dole ciężko to przechodzi marudna :szok::szok::szok::szok::szok:cięzko z zasypianiem ale pocieszam się ze to już ostatni :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:teraz w końcu śpi a ja mogę trochę odsapnąć :tak::tak::tak::tak::tak:
ciasto już zrobiłam dzisiaj pleśniaka ;-);-)bo nie za dużo przy nim roboty;-);-);-);-);-)jeszcze tylko obiadek i mam wekend :tak::tak::tak::tak::tak::tak:koleżanki mąż mi nagrał 5 filmów to będzie co oglądać w tym Och Karol bo jeszcze nie oglądałam podobno niezła komedia zobaczymy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:do tego lampka winka tylko najpierw muszę wysłać męża do sklepu jak wróci z pracy;-);-);-)

miłego wekendu dziewczynki:tak:;-);-);-);-);-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

A ja zapraszam do mnie na karpatke:-), mąż właśnie wstawił leczo;-)...winko też popijam a reszta domowników wybiera sie na przejażdzke rowerową z tatusiem... czyli będzie cicho i ...spokojnie!:-D

Miłego weekendu...

Aniu to u was nie pada bo u nas pada ,wieje masakra pogoda butelkowa jak nic ;-);-);-);-)nawet na dworze dzisiaj nie byłam:tak::tak:
karpatka mniam...mniam uwielbiam ale nie zaabardzo mi wychodzi :tak::tak::tak::tak:nie wiem chyba mam nie taki piekarnik:tak::tak::tak::tak::tak:

Dzień dobry...

U nas pogoda taka jak wczoraj sie zapowiada...:eek:czyli jeszcze sie nie ubierzesz już możesz nie wychodzić bo pada... ale jak na razie słonko nieśmiało świeci...

miłego dnia 4all....

p.s. A ja wczoraj skonczyłam robić zaproszenia na przyjecie urodzinowe Karinki..to pierwsza strona:tak::tak::tak:

Załączniki

• DSCF5200.jpg
    DSCF5200.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Do góry