reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Na tej kartce powinnas miec tez dane sprawcy.
po złoszeniu sprawy przyslali nam eksperta, obliczyl wartosc szkody. Ale mozesz pojechac do swojego mechanika (co jest mniej czasochlonne, bo na eksperta czekasz kilka dni, czasami tygodni) zeby wystawil papier ile bedzie kosztowala naprawa. Komplet dokumentow slesz do ubezpieczyciela i czekasz ;) mozesz wybrac czy chcesz rownowartosc naprawy w gotowce lub naprawe.

Dzień dobry!!!!!

Ja tez dzisiaj jestem jakaś niewyspana a dlaczego?ponieważ mój mąż poszedł dziś pierwszy dzień do pracy po 2 miesięcznej przerwie i żeby nie zaspać poustawiał chyba z 5 alarmów w telefonach i ja z tego wszystkiego co godzinę się budziłam :tak::tak::tak::tak::tak:ale wypilam już jeedną kawkę zaraz zrobię sobie drugą i do miasta na zakupy bo w lodówce mam tylko światło :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
miłego dnia;-);-);-);-);-);-)

My już po zakupach też, dzieciaki na obiad sobie zażyczyły paluszki rybne plus brokuła z sosem serowym:szok::-D żeby nie było że zdrowo sie nie odżywiają...
Hamak sobie kupiłam z drugiej ręki za 2euro:-)... takie popołudnia lubie,hihi...pomijając fakt że w moim domu to chyba TORNADO zamieszkało na stałe...:dry:
Boże jaki ja mam bałagan w domu dzisiaj...masakra jakaś...:baffled::zawstydzona/y:

reklama
Do góry