reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Ann bede jeszcze dzisiaj!:-D............lepiej mi,lepiej!
Magda ja zaczynałam od 56/50 ale nie kupuj dużo bo dziecko szybko wyrośnie z tego rozmiaru a poza tym wszyscy odwiedzający lubią kupować takie prezenty!
Moj prawie ich nie używali bo oboje byli duzi...Karina 4,000 a Erni 4,600:tak::tak::tak::tak:
Karola u mie dziś wszystcy cierpią bóle głowy,i jakieś omotanie pogodą chyba....:eek:
Moi już w kąpieli mam zamiar się ich szybko pozbyć... :-)

reklama
Dorby wieczór
ale naskrobałyście :szok:
My niedawno wróciliśmy do domku, Arnold przyjechał po mnie do pracy motorem :-D Pojechaliśmy do mc donalda na obiad hihi :-D zrobiliśmy rundke i pojechaliśmy po małą. Wróciliśmy do domu, wykąpaliśmy małą i teraz rozmawiam z mamą :tak:

Zmęczona strasznie jestem, padam z nóg :eek:
Jutro znowu do pracy a tak bardzo mi sie nie chce :baffled:

Spokojnej nocki pa pa

Dzieki wszystkim za zyczenia, generalnie jest co swietowac, 3 lata razem i jeszcze zyjemy.

50/56 to maly rozmiar, ale na wszelki wypadek musisz miec cos takiego malego. h&M ma taka konkretna rozmiarowke, ciuszki sa wieksze niz rozmiarowka podaje.

44 to wczesniaki, jak bedziesz miala takiego malucha, to bedziesz w szpitalu, a oni daja ciuszki i pieluchy. w razie czego mozesz zawsze kupic jak juz bedziesz na chodzie, a maluszek bedzie jeszcze w szpitalu.

reklama
Do góry