reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

A co robicie kobietki w bezsenne noce??Ja pomalu wariuje,a podjadac nie mam zamiaru.No moze jakies jabluszko:tak:.Chyba zaczne robic nocne zakupy-online.Juz nawet nie sypiam wogole za dnia,wiec nie wiem skad te pobudki:no:
Podobno warto wybrac sie na spacer,ale jakos mi sie nie usmiecha paletanie sie po nocy po osiedlu :szok:
Jak Mama przyjedzie w przyszlym tygodniu to ja bede sobie budzic do towarzystwa ;-):-) albo zaczen pisac jakas powiesc tu na forum :-D

Dobra nie smece juz,ide poczytac moze mnie zmuli.:unsure:
Do rana

reklama
Nikogo jeszcze nie bylo???:szok::szok::szok:
Ten sezon wakacyjny to prawie jak Epoka Lodowcowa.Musimy sie dostosowac inaczej grozi nam wymarcie.
Ja wlasnie pieke sobie buleczki na sniadanko,juz pachna.Potem pojade do KARWEI bo jest obnizka na przycinarke do zywoplotu.Poza tym brak planow.

Milego poranku

Dzien dobry,
ja juz jestem, jak normalnie w nocy nie spie DO 5 tak dzisiaj nie spie OD 5...
tez ide wrzucic jakies buleczki na sniadanie bo juz glodna jestem jak nie wiem co, mlode juz sie tez zbudzily wiec idziemy cos zjesc :-)
Wszystkim wybierajacym sie do pracy jak i pozostalym zycze milego dnia i zostawiam kawke...

Witam....

Czarna S. ja też cierpiałam na bezsenność i studiowałam gazety,książki:-)...albo ciepriałam godzinami na zapalenie dziąseł niestety..:zawstydzona/y:
Agasta z twojej córci prawdziwa miss rośnie a uśmiech ma niesamowity!:-D
Karola 8 cm to naprawdę dużo -ciesz się że ci synek tak rośnie!:tak:Spóźnieone życzenia i buziaki dla niego....
Magda moi ogólnie to sobie sam organizują już czas...bo ja dużo z nimi tworze(nożyczki,klei,nakleiki,magnesy itp) i jakoś im to weszło w krew:tak:...puzzle to Erni tez już próbuję:-p układać.
Ostatnio zauważyłam że Karinka zajęła się w końcu:szok: lalkami -przebiera,ubiera, robi bale itp...a Erni przechodzi fascynacje motorami - bo mój brat przyjechał na motorze i już go zdążył przewieść!:-D
Teraz na każdy dźwiek motora na ulicy biegnie do okna!:-D:-D:-D:rofl2: i oczywiście ma kolekcje w domu...
Generalnie to moi dużo spacerują na nogach -żeby energie z siebie wyrzucili... chodzimy do parku,karmimy kaczki,jeżdżą na swoich rowerach i rolkach...wspinają się na linach + dodatkowy plac zabaw{zjeżdżanie,piskownica itp}
Dwa razy w tygodniu jeżdże z nimi na zwierzaki,bo uwielbiają...a w weekend wywoże ich do lasu...na jagódki i żuczki jak Karcia mówi!;-):-) Uwielbiają oglądać przyrodę.:nerd:...acha i jeszcze jak tylko pogoda dopisuje to bywam nad jeziorkiem ...co i dziś mamy w planach!
Chyba tyle bo ja jeszcze dużo poza tym pracuje a oni chodzą do przedszkola!:-D
A wczoraj padłam do malowałam i wierciłam półke dzieciom w pokoju bo mój oczywiście nie miał czasu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:....szewc zawsze w dziurawych butach chodzi!:eek::baffled:

I zapmniałam co kto dalej pisał...Ann będę dziś z zakupami- zadzonie wcześniej!

Ktoś kawkę może?

Czy to JA mowiłam coś o dzisiejszym jeziorze?:szok::wściekła/y::szok:
Oczywiscie u nas pada....:-(
Podrzućcie trochę słonka do Bredy!:sorry: w zastępstwie podaruje wam choć takie!

Śpij Ann spokojnie - obudzę cię jak będę na miejscu...:-D

hejka dziewuszki
u mnie tez bezsenna noc, mala kopie jak zawodowy pilkarz ale ja nie rozumiem czemu spac nie moge, pol nocy sie przewiercilam, a teraz wstalam glodna jak wilk ja juz 7 kg przytylam a brzuch mam chyba jka w 9 mieisiacu:tak:albo mi sie tak wydaje w kazdym razie Czarna Smoczyco chyba zaczniemy watek nocny jak tak dalej pojdzie co?

reklama
Czarna S. i Ania117 z tą powieścią na nocnym wątku to dobry pomysł!:tak::tak::tak::-D
No i ja bym sie czasem zalapala... :-D
A moze nocne pogawedki??
Ja bym chciala zeby moje mlode poczekaly tak do 8 sierpnia (na wszelki wypadek, gdyby remont sie az tak przedluzyl) a potem zapraszam je na zewnatrz, bo inaczej naprawde pekne, zmierzylam dzisiaj brzuch bo mi sie nudzilo - 140cm :szok::szok::szok::szok::szok:

Ania, dzisiaj wolne?

Do góry