reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
Sebastian wstał i zaraz ruszam na spacerek:tak:
dziewczyny wiecie może czy dziś sa otwarte sklepy ? bo koleżanka pisała że dziś świeto i sa sklepy zamknięte:baffled:

Witam kobietki!!!

My już zaliczyliśmy spacerek tzn. polączony z wycieczką po sklepach bo szukam tort na urodzinki małego ale tu u mnie nic nie ma muszę jutro skoczyć do Najmegen może tam jest jakaś cukiernia gdzie będzie można kupić :confused2::confused2:jakiś torcik
pozatym jestem ostatnio jakaś padnięta nic mi się nie chce a jeszcze mój mały nic nie chce jeść poza cyckiem normalnie masakra wcisnąć mu cokolwiek :szok:pluje na kilometr:-)już się nie mogę doczekać świąt bo oczywiście jedziemy do PL
u nas pogoda dziś taka sobie nie pada ale słońca też nie ma jak to w Holandii

narka ja spadam do sprzątanie mam tyle roboty przed imprą że :szok:
do jutra.....może jak dam radę!!!

Hej hej...

U nas tez sklepy otwarte - właśnie wróciłam ze spacerku i małego maratonu zakupowego....:-D:tak:
Natka gratuluje zakupu - teraz tylko spacerki i spacerki!:tak:
Agnes mam nadzieje że szybko znajdzisz taki torcik jakiego szukasz!
My w tym roku postanowiliśmy zostać na święta tutaj....:rofl2:
To będą nasze pierwsze święta, we własnej 4osobowej rodzince...
Na początku było mi trochę przykro bo wiadomo jak sie ktoś urodził w Polsce to wie co znaczy słowo ŚWIETA BOŻEGO NARODZENIA!:-D:-D:-D
Postanowiliśmy że uradzimy je naprawdę wspaniale i mam nadzieje że tak bedzie...
Zakupiłam więc już ozdoby na choinkę bo w tym roku będzie piękna i prawdziwa!
(...)
Na razie tyle rozważań na ten temat...:sorry:

reklama
Ann...

Jakby ciężko nie było nie palisz już miesiąc!!!!!!!:szok::szok::szok::-D
Gratuluję...
Ja już uciekam a co nie których to jeszcze tu dzisiaj nie było...:sorry::-(
Miłej nocki kochane...

Do góry