reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

hejka
natka86 tak właśnie też myślałam o bigosie jakąs sałatkę zrobię też wolę tradycyjne jedzonko ale tort to będzie z cukierni bo ja niestety nie mam takich zdolności :crazy:
a może ma ktoś dobry przepis na rybę po grecku :-)
a teraz już mykam kończyć obiadek bo mój zaraz wróci z pracy ;-)
dobranoc do jutra dziewczynki:-):-):-):-)

reklama
U nas wczoraj tez była zadyma sniezna,a dzis piekna pogoda.Spacerek zaliczony.A ja musze pomalutku myslec ochrzcinach,bo mamy w planie w swieta zrobić.Moj maluszek słodziutko spi.Jutro znow jade do szpitala z moczem Michałka.
Twiggless Antos jest prze fajny.
Ania ja kawki niestety nie pije ,bo karmie ,ale herbatke zawsze chetnie.:tak:

Czesć dziewczyny
Melduje sie tylko że żyję i generalnie wszystko jest ok, tylko czasu brak. Nie mam kiedy spokojnie usiaść i napisac,chociaż właściwie nic takiego nie robie :crazy:

Ania,Magdalena, już dawno mialam sie zapytać jakie postępy w mówieniu robią wasi chlopcy? Mój nadal nie chce nic powtarzac :no:

Wszystkim jubilatom i solenizantom spóźnione, ale szczere życzenia, niech spełnią sie Wasze marzenia :-)

Witam również nowa przyszła mamuśke, fajnie ze coraz wiecej nas tutaj jest :tak:

Obiecuje, ze postaram sie teraz czesciej odzywac ( o ile chcecie ;-) )

Witam!

Bauty no pewnie że chcemy!!!:-D:-D:-D
Co do osiągnięć w mówieniu mojego synka to nie mam się czym pochwalić...coś tam się ruszyło i widać że chce bo próbuje powtarzać i mamy kilka nowych słówek!:tak::-)
Nie martwie sie jednak bo synek mojej koleżanki 3 dni starszy od mojego co prawda gada po hol-polskim ale przy moim jest mniej sprawny i kumaty...
Co tez jest zasługą Kariny bo Erni ciągle ją małpuje i właściwie si prześcigają w psotach!!!:-D:szok::-)
Będzie gotowy to zacznie mówić...tak twierdze!:-D

Ja też uciekam do łóżeczka - dobranoc....pa!

A Dzień dobry!

Ann a ty dziś zaspałaś???:-D
My też się już zbieramy...ale jeszcze kawka po śniadanku!:tak:
Kto reflektuje?

Optymistycznego dnia dla wszystkich...

witam :-):-):-)
z rana zasypię was fotkami

tu Sebastian widzi siebie w odbiciu i daje buzi Sebciowi
icon_wink.gif

tutaj tata założył kostium babci
icon_eek.gif
icon_wink.gif

no niech ktoś podejdzie ......
icon_lol.gif

tu ze swoim ulubieńcem

Witam mamusie :-)

Dawno mnie nie bylo, ale ostatnio nie mialam weny do pisania ani nawet do czytania :baffled: A wszystko przez to, ze u nas w domu rozgoscila sie grypa zoladkowa :baffled: Oczywiscie zawdzieczamy ja najmlodszemu czlonkowi rodziny, ktory przyniosl te atrakcje ze zlobka. Zaczelo sie od mojego meza. Rozchorowal sie w nocy z poniedzialku na wtorek.
We wtorek wieczorem dopadlo mnie :baffled: Mlody przechodzil najlagodniej: Brak apetytu i kupy o troche odmienionej konsystencji ;-) Poza tym byl normalnie na chodzie, czego nie dalo sie powiedziec o mnie i o mezu :baffled:
Na dodatek od zeszlego poniedzialku mam gruntowny remont lazienki i co za tym idzie balagan w calym domu :rofl2: Ale to juz niedlugo, bo tylko do czwartku. Od piatku wiec moge zaczac wielkie sprzatanie :rofl2:

Poza tym czuje sie w miare OK. Caly tydzien troche plamilam. Bylam tez u domowego, ale powiedzial mi to samo, co polozna: afwachten.
Kolezanka pytala znajoma, ktora pracowala w Polsce jako polozna i ta kobietka powiedziala, ze jesli nie ma swiezej krwi to nie ma sie co martwic.
Ja sama mysle, ze jesli to by bylo poronienie to raczej w ciagu tych 2 tygodni zaczelabym normalnie krwawic, a to sie nie stalo.
No ale to tylko takie gdybanie.... Dzieki Bogu juz w czwartek mam USG i bede wiedziala co i jak.

Teraz musze nadrobic wszystko, co naskrobalyscie :rofl2:

Beauty dziekuje za wiadomosc na priva :tak:

Pozdrawiam mamusie, przyszle mamusie i maluszki :-)

Do poklikania :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam!

Ja właśnie wróciłam,pizza już w piekarniku....:-D
zMaRita miło że jesteś znowu z nami...My też mamy grype żołądkową w domu od nie piatku....:baffled:Najgorzej ma mały,jak mu przejdzie trochę to jutro gnam do lekarza z nim bo aż ma plamy na buzi...:-(
Karinie wogóle nic nie jest - ja cierpiałam cała niedziele...Mąż znośnie...
MaRita trzymaj się i napisz jak po USG....
Olgunia foteczki i mały boskie!!!!Widziałam je na NK...:-D:tak:
Gdzie się podziwają wszyscy?:szok::nerd:
Pozdrawiam......

Do góry