reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Hej hej....

Witam kolejną forumowiczkę i gratuluję 6 miesiąca...:-D
Pisz ile możesz...:tak:
Twiggless karta bomba - ja mam tylko pytanie skąd taki fajny strój wytrzasnęłaś mamo mikołaja?:szok::-)
Niunia wszystko w swoim czasie..warto być tylko konsekwentnym swoich decyzji!;-)
Moje maluchy słodko już śpią więc i ja zmykam....
Dobranoc.....

reklama
hey dziewuszki,

a my dzisiaj (a wlasciwie juz wczoraj) bylismy w biurze konsultacyjnym na kontroli... z Manuelem wszystko ok... :tak::-) wazy 14kg 650 gram i mierzy 88cm... :tak::tak::-):-D

Twiggless, trzymaj sie jakos... ;-)
Agha, fajnie, ze do nas dolaczylas... ;-) gratuluje 6-go miesiaca ciazy... i zycze powodzenia... :tak:
Olgunia, swietna kartka... :tak: widac, ze twiggless ma zdolnosci... :tak:
Ania, ja takie przebranie mikolajkowe kupowalam w zeszlym roku w Blokker... :tak: mysle, ze w tym roku rowniez powinnas je tam znalezc...
Niunia, zdrowka dla Taty zycze... :tak: a jesli chodzi o spanie Wiki, to po prostu poloz ja w swoim lozeczku ( mozesz przed spaniem przeczytac jakas ksiazeczke lub zaspiewac pioseneczke ;-)) i wyjdz z pokoju... :tak: nawet jesli zacznie protestowac lucb sobie troszke poplacze, to nic jej sie nie stanie... i staraj sie robic kazdego wieczorka dokladnie tak samo... w moim przypadku takie postepowanie przynioslo znakomite skutki... :tak:;-):-D

dobranoc...

witam dziewczynki:tak::-)
ja już z kawusia kto przyłączy do mnie?
Twiggless nawet nie wiecie jaka ona zdolniacha:-):tak:

agha witamy:tak: pisz coś o sobie:tak::-)
magdalena no no to wymiary małego nie złe:tak:
u nas dziś nocka nawet w miarę 3 pobudki :tak: nawet jestem całkiem wyspana;-)

Witam wszystkie ranne ptaszki!:-D

A my dopiero wstaliśmy...:sorry2:
Magdalena mamy synków prawie identycznych...mój jest tylko o pół cm wyższy!
Słodkie chłopaki....
Olgunia mam nadzieje,że już niedługo prześpisz całą noc...kawkę oczywiście chętnie wypije!:tak:
I też uciekam do pracy...pa

natka Seba sie budzi 3 razy to norma :szok: tylko ja jeszcze daję mu cyca:tak: bo nie chce mi kaszki jeść. a ostatnio przez zeby mi się budził co godzinę:szok::szok::szok::szok:

a u nas pogoda w miare ładna..
magdalena to masz sporego chlopaka:-p
moja Zosia wazy ok 11kg.
wczoraj M kupil nam zyrandol do salonu i dywanik do malej do pokoiku wiec juz moze sie wprowadzac do siebie. zostaje nam tylko wyrko do sypialni i jestesmy urzadzeni:rofl2: w sobote tez bylismy w ikei i kupilismy kilka rzeczy bo M dostal w prezencie na urodzinki talon na 50euro od firmy. sobote spedzam w samotnosci bo M jedzie na jakas impreze firmowa i nie bedzie go od poludnia do nocy,wiec zapraszam do mnie na imprezke:rofl2: ktoś chetny??????
pauka nie martw sie bo niedlugo juz lato:dry::sorry2:
chemy kupic malej wozek na markplatzu bo bardzo mi sie podoba mutsy i moze nam sie uda,tylko niewiem czy ta babka mi go przesle kurierem. jechac po niego sie nie oplaca,a co mowicie czy 195 euro za stelaż mutsy urban rider i siedzisko spacerówki to drogo,czy tak w miare??? bo gondolka nam nie potrzebna. chce sprzedac nasz gleboki wozek.. czy sa moze zainteresowane? dalam ogloszenie na SPRZEDAM, ale jeszcze sie nikt nie odezwal... aha do tego mutsy jest jeszcze spiworek na nożki:tak:

reklama
Witam Dziewczyny to ja moze na poczatek cos o sobie. Mam 33 lata to moja druga ciaza bo niestety pierwsza obumarla i wyladowalam na lyzeczkowaniu, generalnie od kiedy przeprowadzilam sie do Holandii z Londynu to wszystko bylo pod gorke no ale mam nadzieje ze juz wszystko co zle za mna. Moja maz jest Francuzem ale ma 2 obywatelstwa bo mieszka juz tu 14 lat. Poznalismy sie w Amsterdamie kiedy przyjechalam z przyjaciolka na wekend a juz rok pozniej bylam tutaj. Czasem lapie sie na tym ze sama nie wierze jak zycie moze sie odwrocic.
Mam nadzieje ze chorowitki juz sie czuja lepiej ?
Postaram sie wrzucic jakies zdjecia niedlugo tak zeby juz nie byc anonimowa :)
Milego dnia zycze

Do góry