reklama
troche prywaty;-)
przetlumaczy mi to ktoras z was??? bo ja rozumiem tylko pierwsze slowo
Hallo,
Bedankt voor je reactie op de mutsy kinderwagen die we aanbieden op Marktplaats. Welke prijs heb je in gedachten, wil je deze overnemen voor de vraagprijs? Ik heb nl. nog een geinteresseerde, dus hoor graag even of je serieuse belangstelling hebt. Dan kunnen we even contact hebben voor een evt. afspraak.
Met vriendelijke groet,
Hilda Boersma
Natka widzę, że nikt jeszcze nie odpowiedział .więc może ja pomogę.
"dziękuję za reakcję na nasze ogłoszenie o wózku mutsy na marktplaats. Jaka ceną miałaś na myśli, czy chcesz go kupić po cenie, o jaką prosimy? Mam jeszcze jedną osobę zainteresowaną wózkiem, więc chętnie usłyszę od ciebie czy jesteś poważnie zainteresowana. Wtedy będziemy mogli się skontaktować, żeby umówić się na ewentualne spotkanie
Pozdrawiam serdecznie,
Hilda".
:-)
Ja tymczasem lecę robić obiadek , wpadnę później
karola82_82
mama slicznego Michałka
Witam wieczorowa pora:-)A moj malutki ma jakies trudne dni i musze go usypiac na rekach, bo placze. I tyle tylko zdazylam napiasac bo znow wola.
twiggless
Zadomowiona(y)
bry wieczór
wpadłam się tylko zameldować...
ja dziś nie mam weny do pisania i wogole jestem jakaś klapnieta...
dziś był pogrzeb babci
niestety należę do ludzi o slabych nerwach i duża wrażliwością i te pare godzin kosztowały mnie wiele smutku i łez... mimo że bacie męza widziałam średnio 2 razy w roku i nie byłam jakoś specjalnie z nią związana to i tak jest mi strasznie przykro... oczy mam spuchnięte że ledwo widzę literki na ekranie...
ale musze pochwalić Antka na służbie z dziadkiem - moim tatą, był dzielny i wcale nie płakał a mojemu tacie udało się go nawet przewinąć... pewnie dla innych dziadków to nic wielkiego ale dla mojego taty to nie lada wyczyn... owszem do zabawy z młodym jest zawsze skory ale strona karmienia, przewijania to ta od ktorej trzymał sie zawsze z daleka...
dziś mam zamiar sie szybciej połozyc i odpocząc i obiecuje sobie byc najdalej o 24 w łozku...
do nastepnego kliknięcia...
wpadłam się tylko zameldować...
ja dziś nie mam weny do pisania i wogole jestem jakaś klapnieta...
dziś był pogrzeb babci
ale musze pochwalić Antka na służbie z dziadkiem - moim tatą, był dzielny i wcale nie płakał a mojemu tacie udało się go nawet przewinąć... pewnie dla innych dziadków to nic wielkiego ale dla mojego taty to nie lada wyczyn... owszem do zabawy z młodym jest zawsze skory ale strona karmienia, przewijania to ta od ktorej trzymał sie zawsze z daleka...
dziś mam zamiar sie szybciej połozyc i odpocząc i obiecuje sobie byc najdalej o 24 w łozku...
do nastepnego kliknięcia...
Hej Dziewczyny
Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do siebie. Mieszkam w Zwolle juz 10 miesiecy i jestem w 6 miesiacu ciazy Przeczytalam wiekszosc forum wiec troszke juz Was "znam"
Pozdrawiam serdecznie
Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do siebie. Mieszkam w Zwolle juz 10 miesiecy i jestem w 6 miesiacu ciazy Przeczytalam wiekszosc forum wiec troszke juz Was "znam"
Pozdrawiam serdecznie
reklama
niunia_2008
mama Wiktorii :)
twigless- u nas dziadek tak samo bardzo lubi sie bawic z wiki ale przebierac to juz nie za bardzo,
nawet moja mame musialam nauczyc bo ona nie miala do czynienia z pampersami(wkoncu dzieci miala 20lat temu i wtedy nie bylo pampersow...)
a u nas wiki marudna
aniu-musisz mi napisac jak dalas rade nauczyc dzieci zasypiania w swoim wyrku...;-)
karola-chyba wszystkie dzieci dzisiaj maja gorszy dzien, moja znajoma dzwonila i tez mowila ze jej coreczka jest marudna i caly dzien tylko na rekach az ja kregoslup boli...
olgunia kartka super chyba twiggless bedzie musiala na forum wykładać lekcje;-)
nawet moja mame musialam nauczyc bo ona nie miala do czynienia z pampersami(wkoncu dzieci miala 20lat temu i wtedy nie bylo pampersow...)
a u nas wiki marudna
aniu-musisz mi napisac jak dalas rade nauczyc dzieci zasypiania w swoim wyrku...;-)
karola-chyba wszystkie dzieci dzisiaj maja gorszy dzien, moja znajoma dzwonila i tez mowila ze jej coreczka jest marudna i caly dzien tylko na rekach az ja kregoslup boli...
olgunia kartka super chyba twiggless bedzie musiala na forum wykładać lekcje;-)