reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Czesc dziewczyny!!!!
Wreszcie moge usiasc i poczytac was chociaz troche ale zaleglosci to juz chyba nie nadrobie:no::no::no:
Nie umie jeszcze sie zorganizowac z czasem, ciagle mi go brakuje. Maly juz nie przesypie calego dnia i nocy tak jak w 1 tyg. juz chce troche z mama posiedziec i sie potulic:tak::tak:. Ja czuje sie juz dobrze, wciaz wprawdzie czuje miejsce gdzie mnie cieli ale to tez moze przez moje majty gumowe:-p w ktorych chodze zeby szybciej mi sie brzucho wciagnal. Najwazniejsze ze juz moge chodzic i chociaz troche robic w domu, bo pierwszy tydz. mielismy tu taki sajgon ze szok i jeszcze non stop jacys ludzie w pewnym momencie mialam juz tego dosc. :wściekła/y::wściekła/y:
Maly rosnie jak na drozdzach, martwi mnie nawet czy on za duzo nie je. I przy okazji mam pytanko do was czy dawalyscie dziecia przy karmieniu butelka cos do pic mam na mysli herbatki czy cos takiego:confused::confused::confused:.Jak pytalam babki ktora przychodzila do mnie to powiedziala ze nie nic nie trzeba, a ja mam wrazenie ze on czasami chce sie czegos napic a nie tylko mleko i mleko
Wszystkim wam zycze udanych swiat w PL i Nl i dla Manuelka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!!!

reklama
Hello!!!!
wreszcie w domciu....:tak::tak::tak: my też w rozjazdach....trochę u moich rodziców, trochę u Sebka....:-) Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej!!!!:tak::tak::tak::-):-):-)

Kochany Manuelku!!!
Urodzinki dzisiaj Twoje,
śpieszą na nie gości roje.
Śpieszy ptaszek i robaczek,
chyżo zdąża sam ślimaczek.
Pragną szczęścia życzyć Ci
oraz samych pięknych dni.
Niosą całe świata piękno,
przecież dzisiaj Twoje święto.
Dużo zdrówka i pociechy dla rodziców...:-):-):tak::tak:

Aniu szkoda, ze nie pisałaś wcześniej, ze będziesz pod Wrockiem....Oczywiście możecie wpaść do mnie na kawusię i ciacho jeśli Wam po drodze;-):tak::-)

Gosiu nie dopajaj jak narazie...Mleko w zupełności wystarczy, chociaż przy karmieniu butelką można czasem podac dziecku herbatkę z koperku na trawienie...Jak będzie ciepło, a wręcz gorąco, to wtedy możesz dopajać jakąś herbatką albo najlepiej wodą...:tak::tak:A swoją drogą to czemu nie karmisz cycusiem????:confused::confused::confused:

Załączniki

• Zdjęcie0440.jpg
    Zdjęcie0440.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 26
  • Zdjęcie0441.jpg
    Zdjęcie0441.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 28
Hej dziewczyny,
u nas święta minęły spokojnie, powiedziałabym wręcz leniwie. Dziś był u nas mój brat i tak sobie razem posiedzieliśmy i pogadaliśmy :-)
Mała dała dziś trochę popalić ale to nic, od czasu do czasu może :-D

Gosiu
mi pani z kraamzorg powiedziała żeby niczym nie dopajać, mleko w 100% dzidzi wystarcza.
Do tej pory malej nie dopajam.

Jestem troszke zmęczona więc spadam na kanpke. Jutro rano pewnie znowu zaglądnę podczas odciągania mleka :-)

SPokojnej nocki życzę, do jutra

Dzien dobry,
Swieta, swieta i po swietach...
U mnie swieta minely tez leniwie, i chyba sie bardziej zmeczylam niz normalnie...
Ale wczoraj razem z moim m poczulismy jedna lalunie, pokopala przez 3 minutki :-D a wczesniej dostalam tak po zebrach ze az sie uklonilam... wiec chyba sie zaczyna... :-D
Milego dnia wszystkim - ja juz w pracy od 30 minut...

o Ann wyprzedziłaś mnie :-D
Nasza niunia jeszze śpi od wczoraj od 20:15 :szok::tak::szok:
a ja siedze mleko odciągam i zaraz biorę się za szybkie jedzienie śniadanka, bo znając życie mała zacznie się budzić zaraz:-)

czesc dziewczyny my juz w Holandii..:tak: i wreszcie mam czas zeby cos napisac:zawstydzona/y:

Magdalena wszystkiego naJlepszego dla Manuela, spóźnione życzenia ale szczere, rośnij nam duży i zdrowy;-)

gosia jak synuś???:-)
pózniej napisze wiecej bo Zosia zzaczyna cos majstrowac przy telewizorze:eek:

witam i ja....

U nas też wielki powrót do rzeczywistości....Sebek poszedł na 6 do pracy a ja dalej siedzę w domu z dziewczynkami, jeszcze do końca tygodnia biorą antybiotyk, więc nie mam wyboru:tak::tak::tak::-)
Pojadę później zapisać się znowu na egz. ciekawe na iedy załaię się na termin...Podobno sątakie kolejki, że terminy na połowę maja już są pozaklepywane....:zawstydzona/y::szok:

Od wczoraj brzuch mnie napieprza.....bo przyjechała @ i wogóle jakoś nc mi sie nie chce....:baffled::baffled::sorry:

wrrrrrrrrrrrrr post mi sie skasował:wściekła/y::no:
Witam my juz po sniadanku ,Misiu sie bawi ,pranko sie pierze:tak:Piekna pogoda u nas
Ann tak to sie zacezło,jak zaczna cie dziewczynki kopac po zeberkach i innych czesciach ciała,to jeszcze zatesknisz za spokojem:tak:;-):rofl2:
Natka witamy,witamy spowrotem :tak:
Pauka zdrowka dla dziwczynek,mnie tez sie zbliza @:crazy::baffled:
Agasta jestem pełna podziwu dla Claudii ,ze tak fajnie spi ,chociaz Michas teraz juz tez ładnie sypia:tak:Ale od urodzenia jadał co 2 -3 godz,nawet w nocy:baffled:
Gosia ja czytałam na necie i w gazetach i pytałam w pl pediatre ,mowili zeby dopajac dziecko na butelce herbatka lub woda.W pl jest dobra herbatka od 1 mies "ułatwiajaca trawiwnie" z hippo.A tu mozesz mu kupic z kopru włoskiego:tak:
Ide po kawke ,bo dzis nikt tu nie dzieli:tak:;-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Dzień dobry wszystkim:-):-):-):-)

i już po świetach też jestem jakaś obiedzona i zmęczona tymi świętami że nic mi się nie chce a muszę iść po chleb do sklepu :rofl2::rofl2:

Gosiu jak tam synuś daje się wyspać w nocy?

Natka witaj z powrotem w NL szybka jesteś a jak tam przygotowania do wesela wszystko już pozałatwialiście i ile wcześniej przed weselem jedziecie do PL

życzę wszystkim miłego dnia potem tu jeszcze zajrzę bo teraz mały mi tu już buty i kurtkę poprzynosił i chce iść na spacer:tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry