reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Jaj przepięknie malowanych,
Świąt słonecznie roześmianych,
W poniedziałek dużo wody,
Zdrowia, szczęścia oraz zgody,
Z okazji Wielkiej Nocy Wam zycze
:-):-)

Wesolych Swiat dziewczyny!!!!!!!!!!!!!

reklama
cześć:-) pewnie wszystkie pochłonięte świętami...
my już jesteśmy w polsce, droga poszła nam ekspresowo:tak: ale za to w kantorze pokazali niezle ceny euro dla tych co jechali w sobote:baffled: niedosyć że dwa kantory otwarte to zarzucili cene 4,00 zł za euro:szok:
dzisiaj już byliśmy u rodzinki:tak:
kuzynka urodziła dwa miesiące temu i dopiero zobaczyliśmy mała:tak:
a jutro wychodzi mojego P siostra bo przedwczoraj urodziła Michałka:tak::-)

a wiktoria oczywiście nawet na wielkanoc dostała prezenty:-D fotke wstawie jak przywieziemy prezent do domu :-D

gosiu- napisz nam jak ci mijaja pierwsze dni z maleństwem?jak sie czujesz itd:tak:;-)

do później wszystkim świętującym;-):-)

Dla Manuela z okazji 2 urodzinek:tak:
W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto..."
Jadą do Ciebie życzenia... jadą.
..

Kobitki my właśnie pożegnaliśmy gościa z Belgii, jestem padnięta po tych świętach:tak:

Niunia miłego pobytu w PL:tak::-)
Gosiu jak Twoje maleństwo się ma i jak Ty się odnajdujesz w nowej roli:confused::-)
Olgunia fajnie, że zajrzałaś do nas chociaż na chwilkę:tak:, co u Ciebie:confused:
Lanego Poniedziałku życzę:-D:laugh2::-D:laugh2::tak::tak::tak::tak:

dla Manuela wszystkiego najlepszego !!!!!:-D:-D:-D

a u mnie Seba choruje chyba od zębów :crazy: kaszle od dwóch tygodni i we wtorek byłam u lekarza i pani doktor powiedziała że płuca czyste ale nawet nie zajrzała do gardła:szok: i teraz ma temperature i katar
ale ma też dolną dwójke !!!:-)
najgorzej się martwię że jak co ząb bedzie chorował to ja zwariuję :baffled:

sorry ze tak jakoś nie pisze , ale nie mam teraz za bardzo czasu .....:baffled:
i nie moge sie wbic jak czasem wpadam zobaczyc co u was....
życze miłego wieczoru i mokrego dyngusa !!!!!!!!!!!!!!

Kobitki ja tak pozno ,ale dopiero wrocilismy od znajomych:tak:

MANUELKU
Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik. Wszyscy razem z balonami, z najlepszymi życzeniami. Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej!
Pozne ale szczere zyczonka!

Olgunia zdrówka dla Sebastianka:tak: Mój Oli bardzo źle przechodził ząbkowanie jak mu wychodziły czwórki, z trójkami do góry było trochę lepiej, a teraz trójki na dole mu wychodzą i jest jak narazie całkiem dobrze:-):tak:, więc Sebastianek kolejne ząbkowanie może przechodzić łagodniej, czego Wam życzę:tak::-) Również życzę MOKREGO DYNGUSA:-D:tak::-):laugh2:

Gdzie się podziewacie:szok::-(;-)
Oczęta mi się zamykają, więc uciekam do "wyrka":-)
Dobranoc

Kochane...:-)

Nie mam zbytnio dostępu do neta w ostatnich dniach...więc zdążę chociaż Wam MOKREGO DYNGUSA pożyczyć!:-D:-D:-D
Widzę że święta wszystkich upłynęły rodzinnie i w wirze przygotowań...
Manuelowi sto lat i uśmiechów cały stos życze z okazji urodzinek...:tak:
Zdrówka dla Bastka i wszystkich krzyżowych połamańców!
Ann my dopiero wrócimy ok soboty...:sorry:mam nadzieje że nie będzie to dla ciebie kłopot!
Dzisiaj zmieniamy wojewódzctwo i wyjeżdżamy pod Wrocław,do rodzinki męża!
Także prawdopodobnie będę z wami dopiero już w Holandii,bo tam nie mam neta!:angry::baffled::sorry:

Acha i kawa dla wszystkich!:-D:tak::-)

reklama
Dzien dobry
Dzis jestem sama z Michałkiem.Moj A poszedł do pracy:crazy::eek:No ale coz jak trzeba to trzeba:sorry:Własnie skonczyłam skypowac z rodzinka,a Misiu spi.Pozniej idziemy na spacerek choc pogoda nie za fajna.Odaid robimy dopiero na 7 wiec troszke czasu mamy:tak:
Mokrego poniedziałku!!

Ostatnia edycja:
Do góry