reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witam kobitki:-)
WESOLYCH SWIAT PELNYCH RADOSCI I MILOSCI I ABY MALY JEZUSEK ZAWSZE GOSCIL W WASZYCH SERCACH
NIestety nie mam czasu czytac,moze nadrobie jak wrocimy.Podroz minela dobrze <Michas byl grzeczny ,prawie cala droge spal:tak::tak:.U nas jest bialusienko i dalej sniezek sypie.W sobote malutki stanie sie dzieckiem Bozym.Wiec troszke roboty mamy.Lece swietowac z rodzinka.Pozdrawiam was goraco i sciskam mocno pa

reklama
Hej hej!

Beauty jak się czujesz?Czy juz koniec z tą ospą u ciebie?
Karola jak ja zazdroszczę ci tego śniegu...my w tym roku planowaliśmy tydzień na nartach-śnieg dopisał ale nas nie ma!:zawstydzona/y:;-):-DNo cóz w następnym roku może się uda!:tak:
Agasta toczysz sie jeczsze?:rofl2: i ja się masz?
Agnes co do jemioły to mi sie przypomniało przed wigilią ze w tamtym roku tez przeciez miałam na tarym mieszkaniu...i szukałam aż znalazłam!:-D

Moi jeszcze śpią:szok:ale pewnie wkrótce głód ich ściągnie na dół...Pogoda cudna,szkoda że nie mozemy iść na spacer przez tą ospe..:baffled:
Miłego dnia dziewczynki...

Witam wszystkich!!!! Swieta, swieta i juz prawie po swietach:-) Ja wlasnie siedze sama w domciu po sniadaniu, dzisiaj mam dzien leniuchowania na kanapie. Moze pozniej wybore sie na spaer dtlenic malego bo piekna pogoda:happy:
Moja wigilia rowniez byla cudowna i na pewno bede dlugo pamietac , moze i dlatego ze na obczyznie i 1 raz sama wszystko organizowalam. Mojej polowce b. sie podobalo, nasze zwyczaje, tradycja,polskie potrawy. Pierwszy dzien swiat on juz zawladna kuchnia i przygotowal pysznego indyka faszerowanego mniam mniam:tak: Obiadlam sie strasznie az wspolczuje malemu bo musial miec bardzo malo miejsca w brzuchu:-D;-)
Wszystkim zycze milego popoludnia w ten ostatni swiateczny dzien

Dzień doberek :-)

U nas dzisiaj też dzień leniuchowania :rofl2: wylegiwalismy sie w łóżkach do 11:szok:. Ale jeak jest sie przymusowo uziemionym w domu to byczymy sie na maxa :rofl2:
Wczoraj byli znajomi i tak w miłej atmosferze minęło popołudnie :tak:

Aniu u nas ospa to chyba jeszcze z tydzień przytrzyma, dosć mocno nas wysypało ( w porównaniu do Julki) i dopiero jestesmy na etapie strupków i gojenia sie powolnego, na szczescie najgorszy okres swedzenia minal .

Miłego dalszego świetowania kochane , do później :-)

Hej hej....

Leniuchowanie to nam niedługo w krew wejdzie jak tak dalej pójdzie!:-D
My też uziemieni ale myśle że jutro Karcia może już pójść na spacerek z tatą...:tak:
Erni jeszcze posiedzi z tydzień biedulek....:-(
Gosia i jak po spacerze?Ja też miałam ochote na rodzinny spacerek ale na tym się skonczyło...:baffled:
Oj trzeba sie chyba zacząć zbierać do kupy bo całymi dniami nic tylko pyszności,zabawa,leniuchowanie i tv!:-D
Spadam na kanape z kawką,,pa.

Święta, Święta ....i po świętach!!!

Obżarłam sie za wszystkie czasy.:tak::tak::-)..A od jutra dieta oczyszczająca....nic tylko woda!!!!:tak:;-)

A śniegu jak ne było tak nie ma ....:wściekła/y::-:)-:)-(

A ja dziś posiedziałam na SKYPIE dwie godzinki z mamcią i jakoś mi tak lżej na sercu...Najbardziej to jej mi brakuje w święta i ploteczek z nią!:-D
I niej śnieg sypie ...i warunki narciarskie super!:tak:
A my nadal świętujemy,sandacz-karpik,dzieciaczki spokojnie śpią a my watch tv!
No to tyle...Dobranoc!

A gdzie reszta?Święta się już kończą!!!:szok:;-):-):-D

Witajcie Przyszle Mamusie!!Ja rowniez mieszkam w Hollandii (Emmeloord), w kwietniu beda 3 lata hehe,i wczoraj rano zrobilam sobie test,wyszedl POZYTYWNY.Jestem bardzo szczesliwa.Czeka mnie jeszcze wizyta u lekarza dla 100% pewnosci, ale czuje ze nareszcie nam sie udalo .Zycze Bezszampanskiej zabawy w Nowym Roku oraz duzo duzo szczescia

reklama
Dzień dobry mamusie!

Wstawać sobote mamy dzisiaj - może czas ogarnąć mieszkanko po świątecznym lenistwie!:-D
Witaj Czarna Smoczyco!:rofl2:Śliczny login jak z bajki:tak: i oczywiście gratuluję ci kiełkującej fasolki...Ann i już masz koleżankę na tym etapie co Ty...
Ach jak cudownie zacząć dzień od takiej wiadomości!
Serwuję kawkę...

Do góry