reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Ann przywołałas mnie ta kawka:-)
Agasta co za pech,uwazaj zebys sie nie przeziebiła.
Aneta biedny chorowitek.
Ja juz tez po sniadanku,biore sie do prania i prasowania.Dzis na obiad mam gulasz.
Do pozniej

Hej !!
i ja się melduję wlaśnie wrocilam z zakupów i piję kawkę już dziś drugą a widze ze tu ruch się zrobił ze ho ho....super!!!
na obiad dziś mam zupkę warzywną i placki ziemniaczane
teraz idę poczytać na wątek kulinarny co tam za przepisy dodałyscie może mnie coś zainspiruje na świeta a właśnie czy ja tu w Holandii dostanę ser na sernik?
miłego dnia kobietki:-):-):-):-)

Się witam i zarazem odmeldowuje do smażenia pączków.

Ser biały taki do wypieków to albo w polskim sklepie albo w turckich jeśli maja polski artykuły. Czytałam też że niektóre emigrantki, pieką na philadelfii naturalnej, ale osobiscie tego nie próbowałam :rofl2:

Coś sie dzisiaj fatalnie czuję, głowe to mi chyba rozsadzi, mały też cos pokasłuje i smarka :baffled:

Ann w AH kupisz z firmy Danon Hüttenkäse się nazywa, jest bardzo podobny do białego sera. Kosztuje 3e:szok: (na sernik ok 3szt musisz mieć), a tego wiele nie ma (nie patrzyłam, ale ok 400gram). Ja kupiłam coś tańszego także w AH "Magere Franse Kwark" za ok 1e:-D i mam jeszcze kostkę białego sera z PL w zamrażalniku, więc mam nadzieję, że "oponki" bedą pyszne:confused:. Tak się zastanawiam czy mam je dziś zacząć piec czy dopiero jutra, aby były świeże:confused:
Sencilla wpraszam się na obiad:-D, a mój mąż pewnie wprosi się do Karoli:-D, bo uwielbia gulasz:tak:

reklama
Do góry