reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

bry wieczor
znow zawitałam wieczorkiem jak juz wszystkie spicie pewnie...
Pauka miło że o Antosiu pamietasz;-) u niego wszystko w porządeczku, cieszymi się ostatnimi dniami z moją mamą bo w piatek już wyjezdza i jesli nic sie nie wydarzy zobaczymy sie dopiero na letnie wakacje... a poza tym dalej jak Beauty za wiele weny do pisania nie mam - moze jakiś kop na rozpęd by mi się przydał;-)ale czytam Was na bieżaco nocą...

słodkich snów babeczki
gaszę światło na forum
zostawie małą jesli pojawi się tu jeszcze jakas zbłąkana duszyczka:blink:

reklama
Widze że ja dziś pierwsza :szok:
Zbudziłam sie o 5:15 i miałam nadzieję się jeszcze kimnąć ale nic z tego nie wyszło, więc teraz pałaszuję sobie śniadanko i popijam gorąca czekoladę :-) Kto się przyłączy?
Biorę książke i lecę na górę do łóżka troche się jeszcze pobyczyć. Późńiej mam w planach zakup nowego żelazka, bo obecne przez moje ostatnie prasownicze 4-5 godzinne wyczyny nie za bardzo chce już współpracować :-D

Do później

Ja też się odmeldowuje...cos ostatnio mi się dobrze śpi:-D i znowu jestem na bakier z czasem!:zawstydzona/y:;-)
Na 9.00 mam do pracy a ja tu jeszcze w piżamie siedze...paaaaaa

Już jestem Ann:-D.. dzień dobry:-)
Mój Oli wczoraj o 23:00 zwymiotował (już spał) i walczyłam z nim prawie do 1:30:szok::szok::szok::szok:
Obiadek prawie zrobiony, pranko już się suszy. Ja sobie herbatkę zrobiłam i jakieś ciacho by się zjadło...:tak: Może ChocoPrince:confused: uwielbiam je:-p, ktoś chętny, bo częstuję:-D
Czy kupie w AH vegetę:confused: Wiem, że jest w C1000, ale nie chce mi się tak daleko iść:baffled: i twaróg potrzebuję, chyba też w AH będzie:confused:

Ja po żelazko nie zdążyłam jeszcze wyjechać :-D
Jak poszłam z gazetą na górę do łóżka tak po pół godz czytania zapadłam w sen i zbudziłam się o 9:25 :-)
Wstałam, nastawiłam pranie i się wkurzyłam, bo zaczęło dziwnie burczeć w kaloryferach. Poszłam na poddasze looknąć na boiler i się okazało, że jest jakiś storing i nie mam w domu wogóle ciepłej wody. O ogrzewaniu już nie mówię. W chwili obecnej mam w domu 14,5 stopnia. ZAmarzam. Wcinam sobie drugie śniadanko i jadę po to żelazko, bo mam jeszcze trochę prasowania. Później chyba skocze do teściowej na kawkę o ile nie jest w pracy, bo w tej zimnicy nie da się wysiedzieć :wściekła/y:

reklama
no ja wreszcie mogę się przywitac....Dzień dobry!!!:-)

Ja już po zakupach i po śniadanku, teraz wyruszam do sąsiadki na kawkę....:-):-)
Dzisiaj rano zaspałyśmy..... :blink::zawstydzona/y:to sa skutki mojego siedzenia po nocy na kompie....:happy:Dobrze, że mężuś wstaje wcześniej do pracy bo by oczywiściue gderał....;-):tak::-)

A co tam serwujecie dzisiajna obiadek?:confused:
Ja robię leniwe pierogi....Słodkie... mniam mniam!:-):-):-)

Do góry