reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Niunia, a nie boisz sie, ze to co stracilas na silowni, przyjmiesz teraz z powrotem pod postacia pepsi....?

my zawsze wybieramy sie na przysłowiową pepsi:-) chociaż niekiedy kończy sie piwkiem-ale wkońcu nie tak czesto sie spotykamy i to jedyna okazja.... a w ogóle w ciagu dnia bardzo mało jem(niekiedy się zmuszam żeby zjeść jeden posilek) i chyba będe mogła pozwolic sobie na pepsi light;-)

reklama
Agasta ja wczoraj miałam na obiad żurek:tak:
natka Ty chyba dziś do PL jedziesz prawda:confused: Miłej i spokojnej podróży życzę:tak::tak::tak:
Beauty jak Twoje pączki:confused: Poproszę:-p

Melduje wszystkim glodomorom, ze piersi Agasty sa super!! Haha, tzn. piersi kurze :-D
(chociaz nie watpie, ze samej Agasty tez.. ;-)-ale mi sie zarcik trafil :-) )

Cieszę się, że smakują.
Ja właśne zjadłam sobie kanapeczkę ze swojską kiełbaską. Jakoś tak ochota mnie naszła, przy okazji krojenia kiełbaski do żurku :-)

Jestem...ale jedwo żywa!:szok::zawstydzona/y:;-)
Niunia gratuluję kolejnego ząbka...
Agasta no niezły z ciebie Mikołaj...zauważyłam że odkąd wstawiłam te mikołajki z moimi dziećmi pare dni temu większość ludzi wstawia siebie zamiat pociech ...i to nie jest do Agasty uwaga!:-)
Moja bratowa też mi odesłała siebie w takim tancu i połowa znajomych z PL!:-D
Ach te świeta....tak nastajają ludzi!
Anetko a ty co kombinujesz?:rofl2:

Aneta udało ci się z tymi głowami?

Ania a to ty już gdzieś coś takiego wstawiałaś? Nie wiedziałam, a raczej może nie zauważyłam :zawstydzona/y:

Co tu takie pustki, gdzie wszystkich wywiało?

reklama
Agasta udało mi się, ale teraz wchodzę w link i... "Service Unavailable" - dlaczego :confused:
Ja nadal walcze z "oponkami", tyle ich zrobiłam, że do 23:00 będę je piec:baffled:

Do góry