reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
pauka, napisze ten przepis,ale później,bo teraz mi sie nie chce:baffled: kurde tylko dzisiaj miałam lenia na ścieranie ziemniaków na tarce i zamiast na małych oczkach to starłam na średnich i wszystko mi sie rozwaliło w wodzie jak gotowałam i wyszła jedna wielka glajda:oo: ale i tak było pyszne:dry:
agasta przez jakie biuro pośrednictwa pracy pracujesz? sorki że tak bezpośrednio pytam... ale tak z ciekawości...

Przepis na piersi w musztardzie już dodany.

A skoro o piersiach mowa, to znacie przepis na kotleciki z piersiami, pieczarkami i serem żółtym? Mniam, mniam.

Natka, pracuję przez CAPAC.

Oooo kobiety szalejecie z tymi przepisami!To chyba atmosfera świąt wyzwala takie smakowite pomysły!:-D
A moje maluchy już od pół godzinki wędrują po krainie snów...
W końcu mogę zjeść spokojnie obiad we dwójkę!!! z własym meżem!:szok::rofl2::-D
Może przerobie go na romantyczną kolację przy świecach?;-):-D z lampką dobrego winna skoro już mamy wolny wieczór!:tak:
No to uciekam wcielić pomysł w życie....

Witam po przerwie, generalnie jestem z Wami cały czas tylko weny do pisania brak:-(

Ania, udanej kolacji życzę:tak:;-)

Aneta, ja w tym roku robie do szkoły "szybkie pączki". Możesz w sumie zrobić cokolwiek: naleśniki, sałatkę itp. Jeśli chodzi o ciepłe potrawy , to nie wiem jak jest w waszej szkole ale w naszej preferuja dania nie wymagajace podgrzewania.

Któraś z was pytała o tłumaczenia chorób do karty szczepień ( Natka?).Powinno wystarczyć ksero karty szczepień z Pl, oni sobie sami uzupełnią szczepienia po nazwach szczepionek i te które wg holenderskiego systemu brakują mała bedzie miała podane.

reklama
Właśnie się dowiedziałam, że koleżanka z pracy, która miała termin na 17 stycznia urodziła chłopca - Ruben. Prawie 3 kg i 48 cm.
Także z naszej styczniowej trójcy zostałam jeszcze tylko ja :szok: Ciekawe jak długo :-D

Spokojnej nocki życzę,
spadam oglądać film, do jutra

Do góry