reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Hej kobitki...

Twiggless mój był na szczepieniu w zeszły poniedziałek...darł się w niebogłosy:szok:, ale sama bym się darła jakby mi ktoś tyle igły wprowadził w mięśnia...:zawstydzona/y:
Albo ta Pani nie umiała robić zastrzyków albo tak trza było....
Obiecali, że za tydzień będzie chory (gorączki itp) bo to wina bakterii.:baffled:
Aż się boje co bedzie dzisiaj...
Z drugiej strony to jak sie wtoczył do naszej sypialni 10 min temu to był bardzo wesoły i wyspany...:-D
Na gorączkę to on nie wygladał....Zobaczymy...:sorry2:
Co do wagi to osiągnął 13 kg i 86.5 cm...Mój maluszek!:laugh2:

Sencilla zdjęcie kapitalne w tych gumiaczkach...
Moi też tak nieraz wygladają, niestety po ostatnich wakacjach okazalo się,że załatwiliśmy sobie aparat na plaży.:baffled::crazy:
A naprawa kosztuje tyle co nowy...z tej racji nie moga zdrobić ani jednego zdjęcia, bo nowego jeszcze nie posiadam....buuu:no:
A my wczoraj suszyliśmy i zaprawialismy grzybki w occie...Mąż był w lesie i przytargał torbe prawdziwków...Skończyliśmy o 1.30 tyle ich było...:sorry2:
Olgunia gratuluję ząbka...no i teraz sie zacznie!:-D
A teraz śniadanko i uciekam do pracy...

reklama
cześć dziewczyny!!!
ja dziś nie wyspana mały mój budził sie co 1.5 godziny z zegarkiem w ręku:szok:

sencilla zdjęcia super, szuwarek po prostu świetny!

aniahaven ja jak jeżdze na szczepienie to wychodze a mój A. jest i trzyma Sebastiana, raz byłam razem i widziałam że wbiła całą igłę mu w nogę to myślałam że ją zabiję, więc teraz wole żeby mnie tam nie było.
Ja 8 września ide na kontrolę ciekawe ile waży?

sencilla- zdjecia poprostu przesliczne:-)
twiggless- moja wiktoria tez ma rozmiar 19-20 (choć ma dopiero 7miesiec:-)y) i cięzko dostać na nią buty:baffled: dopiero zaczyna wstawać i uwielbia chodzić wiec powinna miec dobre sztywne buty.. a my szukamy szukamy jakis fajnych i dobrych...
a to zdjęcie które obiecałam:tak:

Załączniki

• DSC05004.jpg
    DSC05004.jpg
    345,6 KB · Wyświetleń: 27
Niunia, fajny fotelik :tak: My malej kupilismy taki ze sztruksu w prenatalu,Wyglada jak normalny w pomniejszeniu. na nauke czytania, hehe, zaczelismy jakis miesiac temu.. Dzieki Tooli :)
Dzis wieczor moja Mama przylatuje do nas na tydzien, strrrrrraszliwie sie ciesze :-D:laugh2::-):tak::rofl2::happy::laugh2:
A jak poczatek nowego dnia u Was, kobitki?
Dzieciaki poszly w poduchy, czas na kawule... Kto pije ze mna?

Witam popoludniowo :-)

Sencilla ja dolaczam i kawkuje razem z Toba :-D A w miedzyczasie gotuje obiad (dzis lazanki :rofl2:) i rozkoszuje sie slodkim nierobstwem (mlode spi :-p).

My consultatiebureau mamy jutro. Na szczescie zadnego klucia, bo szczepienia mamy juz za soba, wiec do 4 lat spokoj.
Pamietam, ze jak poszlam z mlodym na jego pierwsze szczepienie i zobaczylam pielegniarke zblizajaca sie z igla to sie normalnie poryczalam. Kobitka rzucila strzykawy i dalejze mnie pocieszac, podsuwac chusteczki higieniczne itp. :-D

Milego popoludnia mamusie :rofl2:

reklama
aniahaven duży ten Twój synek, Mój 4-letni Niko waży tylko 4kg więcej (17kg i 110cm), a Oli 7,700kg (za mało) i 71cm .
Sencilla dziewczynki są prześliczne:tak::tak::tak::tak::tak:
twiggless mój Oli też ma rozmiar buta 20 ale już jest mały
Niunia fotelik fajny:tak:
Sencilla Ty to masz dobrze jak nie mama to teście jak nie teście to znów mama i tak w kółko non stop ktoś Cię odwiedza i pomaga:-). Mnie też jakaś babcia by się przydała od czasu do czasu:happy::happy:
olgunia uwielbiam rogaliki:-p, ja też proszę o namiary na NK;-)
Ma-Rita my już po obiadku, dziś spagetti mieliśmy
miłego dnia:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry