Madziula85
Rodzina w komplecie :)
wiatraczek nie gadaj ze same graty ktore nigdzie sie nie sprzedaja bo sa tez nowe rzeczy ktore mozna kupic za polowe ceny niz w sklepie.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No popatrz, jakbyś mnie nie oświeciła to bym nie wiedziała...Iskierko w tym roku mamy ostatni Konninginnedag 30 kwietnia i wtedy bedzie koronacja króla, a od przyszlego roku 27 kwietnia konningdag
Dzięki. Na Etsy mam niedokończoną rejestrację, bo życza sobie karty kredytowej, a ja takiej nie posiadam i nie widzialam możliwości zeby to obejść, na DaWanda zaglądalam, ale nie mam ostatnio czasu się wgłębićIskierko, na marktplaatsu nie opłaca się sprzedawać rękodzieła. No chyba, że masz sklep internetowy i tam sie tylko podlinkujesz dając ogłoszenie. To miejsce, gdzie ludzie wystawiają wszelkie graty, które im gdzie indziej nie pójdą, jest niepisana zasada, że za wyżej niz połowę rzeczywistej wartości rzeczy nie sprzedasz.
Dla rekodzieła polecam Etsy.com i DaWanda.com
No z tą Niedzielą to nie wiem czy to taka wiarygodna stronka, ale nie będę się kłocićSpróbuj na Niedziela.nl/ogłoszenia albo na e-bay - bardziej wiarygodne stronki.
Co prawda, to prawdawiatraczek nie gadaj ze same graty ktore nigdzie sie nie sprzedaja bo sa tez nowe rzeczy ktore mozna kupic za polowe ceny niz w sklepie.....