reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witam Wszystkie Panie:-).
Aniahaven, jak zdrowie?
Niunia jak z zębem, lepiej choc troche? Może zimne okłady Ci troche pomoga?
Ann, Agnes witam i wielkie gratulacje, spokojnej ciąży:-)
U nas powoli do przodu, troche przez te ciepłe dni udało sie posprzątac ogródek po zimie, szkoda ze pogoda ma sie popsuc.
aAOLA, a z jakiej "firmy" korzystasz uczac sie holenderskiego? U nas tez komunia w tym roku, czas sie zaczac wszystko organizowac.
Miłego dnia i wszystkiego naj z okazji naszego swieta:tak:

reklama
hejka... aOla dowiem się wszystkiego na tip-top i ci napisze oke?:tak: Aniu mam się już lepiej ;)) do tego stopnia ze właśnie wybieram się imprezke z 12 polkami do restauracji z okazji naszego świeta :-D wam również zycze cuuuudownego wieczoru!

aniu na pocieszenie u nas taka sama pogoda ze z domu glowy najlepiej nie wystawiac.. :zawstydzona/y:

znajomi podrzucili corke i przynajmniej wiki sie nie nudzi sama w taki ponury dzien.. ostatnio coraz czesciej pyta i mowi ze chcialaby miec dzidziusia w domu.. :-D

chyba nigdy nie bede miala pozytywnego zdania o tutejszej sluzbie zdrowia:sorry2: pani doktor stwierdzila mi ze mam wirusa i to normalne... chociaz czuje sie duzo lepiej:tak: tabletki ktore dostalam dobrze na mnie wplywaja bo humor mi nie odpuszcza:-)

milej soboty;-)

dzień dobry...aOla zdrówka dla dzieciaczków! Niunia chyba czas pomyslec o rodzeństwie hihi:-D:cool2: skoro takie insynuacje! Madziula widze ze porządki wiosenne ruszyły pełną parą...ja się wstrzymałam jeszcze z firankami bo mi chyba przed swietami okna będą zmieniać... wiec ta sama robota dwa razy mi się nie marzy:laugh2:... ufff zmykam do pracy,pa.

reklama
Dobry wieczor :rofl2:
No i mamy zime :confused2::confused2:Podobno tak ma byc caly tydzien.
Ja na szczescie firanki mam tylko w jednym oknie. Reszta to zaslony i rolety. Zaslony oddaje do pralni. Teraz planuje wyczyscic te z salonu i pewnie policza mi za te przyjemnosc ze 150 euro bo sa ogromne :eek:
Poza tym nie chce sie zabierac za gruntowne porzadki bo pewnie niedlugo beda nam zmieniac plytki, wiec podobnie jak Aniahaven nie mam ochoty dwa razy odwalac czarna robote :cool2:

Milego wieczoru i zdrowia dla niedomagajacych :tak:

P.S. Aniuhaven jak tam sie udala piatkowa impreza ;-)?

Do góry