reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

witaj Marita... remontu wam niezazdoszcze - sama mam w planach odmalowanie kuchni bo juz maskara, myśle ze w sobote sie uda ale kto wie...co sie jeszcze moze wydarzyc:-D
My tez mamy w planach wakacje majowe wykorzystać...tydzien w Wiedniu a stamtąd już tylko 350km do domu.. wiec drugi tydzien w PL...:-) koleżanki ze szkolnej ławki obiecały poimprezować więc bedzie wesoło...

zaraz zmykam po Karine do szkoły i do..logopedie mamy dziś na 13.30

co robicie na obiad? pomysłu brak...:sorry2:

reklama
aniahaven- ja dzis zrobilam ala zapiekanke z ciastem francuskim w tym pieczarki brokol jajka i tarty ser zolty wszystko to mieszam z ubita smietana 30%. moj maz to codziennie najchetniej by chcial zeby byly ziemniaki i mieso, duzo miesa... ale ile mozna codziennie tak samo..:-p

a ja dzis na obiadek tez nie mialam pomyslu i zdecydowalam sie na szaszlyki z piekarnika salatka i fryty :) juz sa gotowe jedynie do piekarnika wstawic...no ale to dopiero o 15 tak by byly cieple jak maz wroci:)

U mnie na obiad makaron z lososiem i sosem, ktory podpatrzylam w La Place ;-)
1 duza cebula pokrojona w piorka podsmazona na masle lub innym tluszczu, do tego opakowanie pomidorkow koktajlowych (wrzucam cale pomidorki bez krojenia). Wszystko chwile podsmazyc i dodac buteleczke kooksroom lub slagroom. Ja daje kooksroom z AH eigen merk bo jest gesciejsza niz normalna kremowka. Do tego pieprz bialy i czarny, sol. Chwile pogotowac. Do sosu wrzucam ugotowany makaron. Podaje z lososiem z piekanika, ale mozna podsmazonego lub upieczonego lososia podzielic na kawaleczki i wymieszac z makaronem i sosem. Do tego brokuly gotowane na parze i klaar :-)

witam panie.
Ja podczytuję cały czas ale weny nie mam czasami żeby pisać.

Astrid na całe wakacje do PL??????Współczuję i dziwię się bo ciągle narzekasz na Polskę a wybywasz tam na całe wakacje!!
w primarku nic ciekawego i eleganckiego dla siebie nie kupisz, więc jak nie masz blisko to nie ma co jechać...bodziaki jednie fajne tam kupowałam.
Z sieciówek w NL to polecam Zarę, Mango... a w PL tanio i fajnie w Reserverd...

Nana znajdź w końcu jakiegoś sensownego lekarza tutaj...wiem że ciężko no ale zdrowie Tymka ważne...

niunia gratuluję rozpoczeci budowy domku...oby szybko poszło...

U nas dziś była zupa rybna...

hejka...

Na obiad bedzie wołowinka z piekarnika, fasolka szparagowa i ziemniaki...wszystko gotowe juz tylko wstawić na 19.00:tak: Marita muszę sie wgłębic w ten twój przepis:nerd: brzmi cudnie... i takie pytanie chyba do ciebie...spotkałam dzis dziewczyne na ulicy:cool2: co chciałaby studiować tutaj ale w jezyku angielskim, gdzie szukac takich studiów i jak? dajcie jakies pomysły bo obiecałam pomóc:tak:

reklama
Do góry