reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Witaj Karola...

Victor ma sie znacznie lepiej..juuuupi drugi dzień bez gorączki:tak: ale spi w nocy masakrycznie bo mu te wszystkie flegmy sie odrywąja i go dusi...:baffled: i ten katar i...wogóle:rofl2: cisza znowu na forum..Hague chyba sie zaszyła i nie chce sie pochwalić jak tam po imprezie...:-):-p

Jak tam ferie? spędzacie???

reklama
Kobity ja dzis w pracy byla, to tak na neta tylko samtajms zagladala :-D
Roczek wyszedl fajnie, prezentow kupa (ale oczywiscie sie nimi nie bawi, woli karton lol), a mlody latal w przebraniu supermana :-) ogolnie imprezka sie udala ;)

Aniu to fajnie ze Victorkowi sie poprawilo:tak:katar i flegma przejda i bedzie dobrze:tak:
ferie u nas dopiero w przyszlym tygodniu:tak:

Hauge widzialam twojego supermana na fb:tak:slodziak:tak:
Aniu a juz myslama ze bedziemy tylko we dwie na forum:-D:szok:

U nas ferie zaczęły się wczooraj, a juz dziś mąż miał dość starszaków.....
No ale do konca tygodnia będę go wspierać fizycznie i psychicznie i najwyzej ktoś jakieś manto dostanie (stawiam na córkę - tę starszą oczywiście):-D:-D:-D

Dzień dobry

Iskierka witaj... jak twoja najmłodzsza pociecha?:-D najlepszym sposobem na dobry humor dzieci są aktywne:-) metody wypoczynku hihi..sama wiesz napewno! my spedzilismy dwa dni w Hadze.. odwiedzilismy rodzinkę i Karolinie trochę głowe pozawracaliśmy...:-pmiło było bardzo...

Hague rozwaliłaś mnie tym kartonem ;) moi w sobote sobie dwa "auta" zrobili i ..taki był ubaw że szok z tymi kartonami..:rofl2:

Karolina no widzisz juz same nie jesteśmy hihi...kobietki powoli wracaja!miłego dnia...

no co, zamiast bawic sie zabawkami, to woli pudelka w ktorych te zabawki byly:sorry2: najlepsze jest wszystko co sie zamyka i otwiera i mozna tam cos schowac i za chwile wyciagnac. i tak w kolko przez pol godziny.

Bry
Iskierko no ja musze sie zastanowic co bedziemy robic :baffled:Na srode juz mam rozrywke ....idziemy do dentysty :-D:-D Wiem jak jest ciezko starszakom cos wymyslec ,dla mlody wszysko jest nudne:baffled::tak:

Edzia dzieci lubia sie bawic prostymi rzeczami :tak: przynajmiej mialas pol godz na odpoczynek;-)

Aniu ale nazawracaliscie glowe szok:-D

Mnie cos brzuch boli ,czyba zbliza sie @ a tak fajnie bylo bez:sorry2:

witam was dzisiaj nareszcie wyspana :tak: spalismy od 12 do 8 i malo do szkoly nie zdazylismy :szok:
Thijsie ma chyba chwilowa przerwe w zabkowaniu....ostatnie dwa dni masakra cala noc prawie na nogach....ale zabkow dalej nie umie wyczuc, wiec to jeszcze nie koniec :sorry2:
Daan dostal dzisija oficjalne wezwanie do szkoly i 2 kwietnia moze zaczynac :-) jeden tydz. moze przychodzic na probe zeby sie oswoic.... teraz to juz tak szybko zleci, dobrze ze jeszcze mam Thijsia i moge sie niem jeszcze nacieszyc......:-)

Edyta u nas na tapecie teraz jest wiaderko z kasztanami, mlody siedzi i rzuca na wszystkie strony nimi a ile smiechu przy tym :-D

Karola wspolczuje dentysty, ja cos tam z tylu czuje ale czekam do maja na kontrole jakos nie mam ochoty sie teraz katowac i stresowac....

U nas dzisiaj sloneczko swieci i tak wiosennie, chyba na rowerach gdzies wyskoczymy, a wogole to przez to wyspanie to juz poprasowalam, pozmywalam, poodkurzalam normalnie szok ile energii .....:-D jeszcze tylko na obiad cos wymyslic trzeba, co zapodajecie dzisiaj????

reklama
witam wad dziewczynki

dawno tu nie bylam, brak jakos czasu a nadrabiac was nie chce mi sie

hague pudelka, super maly jest juz kreatywny, moja weronika jak byla mala bawila sie reklamowkami i garami
karola sto lat dla milenki to juz 7 miesiecy, ale ten czas leci:tak::-)
aniah zdrowka dla synka, w oklo mnie sa same chorowitki wlasnie z takim nieciekawym kaszelkiem

Do góry