reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

ANP gratuluje drugiego chlopczyka,bedzie Alex mial braciszka do zabawy i nie tylko:tak:
Nasze autko tez zepsute i stoi bo naprawa to jakies minimum 2 tys eurusow:szok:
ANIU zdrowka dla Victorka ,moj Tymek w przedszkolu radzi sobie super.Bawi sie zdziecmi ,spiewa po swojemu,klaszcze.Tylko ze juz 3 tydz choruje i od wczoraj ma goraczke wiec dzis w domku siedzimy.
KAROLA ooo:rofl2: no to sie zaczyna .Ja tez w przedszkolu mialam narzeczonego nawet do ksiedza chodzilismy by nam slub dal:-D
GOSIA tak to prawda ,ja od kad pracuje to jestem lepiej zoorganizowana ,bo tak to wszystko odkladam na pozniej bo jest czasssssssss:-D

reklama
Witam popołudniowo...
u nas kobietki Victor w dzień wygląda i zachowuje sie prawie:confused: normalnie...chociaż od godziny chyba mu sie spać chce ale nie potrafi sie ułożyć...w nocy mamy masakre bo bardzo wysoka gorączka:szok: dopiero po czopkach schodzi...:dry:i ogólnie marudzi całą noc... mam nadzieje ze go wykuruje do poniedziałku;-)

Kosztów napraw nie zazdroszcze:sorry2:i odpukać nasz na razie działa... oby jak najdłużej!

Co do pracy też sie zgadzam - jak sie jest zabieganym wiecej rzeczy można zrobić i ..przewidzieć co bedzie pojutrze..:-D
Ja też już skończyłam sprzątać chate, mąż sie zobowiązał zrobić zakupy na cały tydzien teraz tylko myśle co by tu upiec...:-)

Hejka

u nas jakis spokojny dzien... ja sie jakos taka rozbita czuje, Daan tez przed tv a Thijsje spi chyba musimy dojsc do siebie po ostatnich dwoch dniach, chlopaki wybawily sie na placu zabaw a ja z nimi :-D

Aniu u nas noce przerywane, Thijsie sie znowu budzi na mleko, budzi przy tym Daana i 3 w nocy i wszyscy na nogach, a rano 7 juz sie znowu budza :wściekła/y:

Anp u nas jak sie auto zeepsulo to zamiast naprawiac sprzedalismy go na zlom, bo koszty naprawy byly wyzsze niz warosc auta plus ze do tego za miesiac musial isc na przeglad i nastepne koszty....

u nas po zimie dzisiaj wszystko stopnilo i dobrze.....:-) nie lubie zimy.....

Nana ciesze sie ze w pl sprawy sie uregulowaly:tak: jejcia za 2 tysiaki juz sie kupi jakies zgrotka a tu sama naprawa tyle:szok:nie zazdroszcze:no: Duzy chlopczyk juz z Tymusia:tak:

Aniu moze Victorek zlapal jakies wirusa :baffled:

u nas juz tez posprzatane ,poprane jeszcze praowanie..:tak:

Milence zeby ido bo dzis zauwazylam popuchniete dziaselka:tak:pewnie dlatego sie w nocy co godz budzi:baffled:
Anp dobrze ,ze w pl wam auto naprawili ,polowa kasy w kieszeni:tak:

No wlasnie moj Tymcio tez tak ma w dzien niby bawi tylko jest bardziej zmeczony a w nocy goraczka:baffled:

Karola no wirus murowany :-D :tak: to ja wiem..ale jak sie go pozbyć?:cool2:Nana łącze sie z tobą w bólu nocek nieprzespaych...może się uda dzisiaj :-ppospać...

A wam laseczki długiego, relaksującego weekendu życze...

Anka Ty jestes bored, a ja wrocilam dzis z tancow o 4 a od 7 juz jestem na nogach :-D i co najgorsze spac mi sie nie chce, a dzis goscie przylaza do nas na roczek Tomusia :szok::nerd: bede wygladac jak idz i nie wracaj:baffled::angry:

Hague no ładnie zabalowałaś...:-Dja sie obudziłam o 7.00 całe towarzystwo spało do 9.00 więc mi sie strasznie nudziło... u nas dzis ostatni dzień wakacji - tatuś ma w planach basem ze starszakami a mama...kuracje młodszego co wciąż gorączkuje:baffled:... udanej imprezki!:-D

reklama
halo
is somebody at home ???????

Hague pewnie jeszcze nie wytrzezwiala po roczku;-):-D

Aniu jak Victorek,przszla mu goraczka?

Milenka wlasnie dosypia na mojej rece ,obudzila sie 5 min temu ale marudzila ..

Do góry