reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Hej!

Witam Cię Anetko z powrotem!:-D
Widzę że synchronizacja w przyjazdach do NL...Umówiłyście się czy co?;-)
Fajnie,że juz jesteście....Im wiecej tym weselej!:tak::-)
Sencilla ja tez tak jak Anteka2222 robie, choć ostatnio ściągnłam sobie ten program też!

A teraz cos muszę zjeść bo padam z głodu....
Pa.

reklama
Dzień dobry wszystkim!

A małą czarną ja chętnie z tobą wypije! :-D
Otwartego i jasnego umysłu MaRita ci życze...żeby szybko wchodziło!;-)
Na razie.......

bry dzień

chetnie sie przyłacze do kawki

a u mnie "chwilo trwaj" Antek spi i mam nadzieje ze przez najblizsze 2h sie nie obudzi... dzis porobilam sobie drobne zakupy do NL w sumie niewiele i tylko produkty ktorych w Holandii nie ma... bo tej chwili ceny są porownywalne a nawet nizsze w NL wiec nie bede przepłacac....

sorki za post pod postem

chciałam juz wczesniej o to zapytac ale zawsze zapominałam...
czy wiecie jak zachowac ostatnią stronkę z forum z własnym postem na koncu?
tzn chodzi mi o to ze jak nastepnym razem włacze komputer i otworze nasze forum z ULUBIONYCH wskoczyło mi strona z moim ostatnim napisanym postem???

Witam,
oj racja..zgrałyśmy się z powrotem do domu ale sądzę że to bardziej spowodowane powrotem naszych mężów do pracy-bouwvak czy jak to zwią się skończył.
Twiggless-nie mam pojęcia czy można to ustawić ale wiem że jeśli wejdziesz w swój profil to możesz zobaczyć swe posty a jak wejdziesz na ostatni to wtedy odczytasz reszte forum...mam nadzieję że wytłumaczyłam zrozumiale ;-)
Marita-błysku umysłu i siły red bulla :-)
Aneta-widzę że Wy również jechaliście przez noc...jak dla mnie to tak najlepiej,bo mała śpi i nie marudzi że się nudzi....a bajki na dvd po 3 godzinach odpadają :sorry2:

A wakacje...minęły super...mieliśmy tylko dwa dni kiedy to troszkę chmura się oberwała...a tak cały czas powyżej 30 stopni. Byliśmy 1,5 tygodnia u moich rodziców a 10 dni mieliśmy domek kampingowy w Przyjezierzu....20 metrów do jeziorka,gdzie pływały rybki,węgorze itp.....a małżonek wielka radość bo codziennie o 6 rano szedł na spacer do lasu i udało mu się kilka razy spotkać jelenia i nawet sfotografować.
A teraz powrót do reall life....troszkę wykończeń w domu....we wrześniu przyjeżdża mój tatko i ocieplamy strych, robimy tam kącik do kompa i dokumentów a na piętrze drugi pokoik dla dziecka....bo strania już poczęliśmy tylko nie wiem kiedy bedzie efekt :rofl2:
No spadam robić torcik bezowy.
Miłego wieczoru.
------------------
Sencilla-czy jest godzina kiedy można się do Ciebie dodzwonić?

PaulinaAnna- widze jestesmy z tych samych okolic:-D podczas wakacji tez byłam w przyjezierzu ale szkoda że co roku jest tam coraz mniej wody:crazy: i pomosty stoja na piasku:baffled: ostatnio czesciej sie wybieramy do skorzecina:-)
heh my rowniez jezdzimy zawsze przez noc żeby malutka mogła spać:-)

równiez zycze miłego wieczorku;-)
idę kapać mojego aniołka:-)

reklama
Niunia- to to fajosko, może kiedyś się spotkamy i razem poplażujemy :-)
A mogę wiedzieć skąd pochodzisz? ja z Janikowa ale tego koło Inowrocławia...A tu w NL to gdzie mieszkacie?.Co do wody w Przyjezierzu to fakt malutko....nie ma jak skakać z pomostu ale ponoć za rok mają zakładać pompy i w kilka mesięcy odbudować stary stan wody.....super by było....A czy Tobie też przypadły lody świderki.....ja mam od nich 3 kg ekstra :zawstydzona/y:
Ja padam od roboty ale jeszcze bardziej psychicznie....właśnie zobaczyłam jak dobrze się nam żyło na wakacjach i popłaciłam rachunki i muszę się teraz pilnować.....tak to jest jak się kartą tylko smyka przy kasie....a jak powiedziała Twigless....Polska już nie jest taka tania....gdyby nie fakt posiadania rodziny tam to pewnie bym pojechała na wakacje do Francji...różnica jest już nie wielka :szok:

Miłej nocki mamusie.

Do góry