reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Anno też mnie to zastanawia. :D myślę że może dlatego że mnie trochę już zna i moje polskie marudzenie powiazane z lekkim przesadyzmem i widzi że tak naprawdę to musi być tam wesoło skoro poznał już wielu fantastycznych ludzi z tego kraju. Jak się w końcu wybierzemy to zabiore go do trójmiasta.
Oj w Polsce to potrafi być wesoło :) Ja mojego rok temu do Lichenia zabrałam i chyba do Ciechocinka.
A przypomniało mi się jak pewna starsza pani zaczepiła go w supermarkecie i z zapałem do niego przemawiała, biedak z tego nie rozumiał nic, odpowiadał tylko 'nie?'. Pani ze zdzwieniem podeszła do mnie i pyta czemu mu się w Polsce nie podoba... Tłumaczyłam że on po prostu nie rozumie co się do niego rozmawia ale chyba mi nie uwierzyła:-D

Gosia zastanawia mnie o jaki papierek w urzedzie gminy ci chodzi z tym tymczasowym wyjazdem, bo mnie w moim urzędzie powiedzieli ze jak wyjezdzam to nauczciwiej jest sie wymeldowac dlatego ze majac adres pl w dowodzie a nie mieszkajac tam zgłaszasz niby fałszywe dane... cos w ten deseń... ale ja i tak wolałam sie wymeldowac bo do niczego mi ten meldunek w pl nie potrzebny a zameldowac sie spowrotem to zaden problem...

ale to tak pytam tylko z czystej ciekawości...

Magda to jest zaswiadczenie o tymczasowej zmianie miejsca zamieszkania. O falszywych danych nie ma mowy bo musisz im podac adres aktualnego zamieszkania czyli holenderski adres. Takie zaswiadczenie wydaje mi sie najlepsztm dowodem dla US.

czyzby tu jakis strajk byl? gdzie sie dziewczyny podziewacie?
Anno zlosc mnie bierze jak takie cos czytam ,mysle tak jak tam ktos napisal kometarz , jak maja tak wyczyniac to niech wracaja do pl:wściekła/y:

Ja mieszkam 100 km od zakopca i tylko trzy razy w zyciu tam bylam:sorry2::sorry2:chyba dlatego ze mniejsze "góry" mam pod nosem:tak: Zawsze wolelismy nad morze.. a teraz morza mam pod dostatkiem:tak:

Michas dzis legalnie pierwszy dzien w szkole caly dzien byl:tak: Rano nas trasznie zlalo . Pozniej przerwa na lunch i znów do szkoly:tak: dalismy rade:tak:

Witam!!

Niestety nie doczytam bo zaduzo.
Mielismy tydzien wolnego i duzo zalatwiania dlatego nie zagladalam tutaj. Udalo sie nam wybrac drugi raz do Hagi wyrobic paszport w piatek mamy odbior.
Wybralismy sie na basen z Filipem byl to jego najpowazniejszy dzien od urodzenia niesmial sie wogole byltaki skupiony dopiero pod koniec sie rozluznil i plywal na pleckach az zasnal w wodzie :tak::tak:

reklama
Do góry