reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

A ja wlanie wrocilam z ryb:-D..moj M zostal:tak: a mi za zimno bylo...ale fajnie tak posiedziec w zgodzie z natura:cool2: ciszy i przy wspanialym zachodzie slonca...tylko z NIM....

Ja wam mowie dobrej nocki... i smigam na kanape

reklama
Iskierka, jestem pewna, ze malutka da sobie rade :)
Fajnie, ze ta babeczka z uitzendbureau zadzwonila, dobrze to o nich swiadczy, a firma tez w porzadku, ze chociaz "zobaczy", co sie da zrobic.

BYlam dzis w pracy i sie dowiedzialam, ze mi przedluza kontrakt o trzy miesiace, do konca roku. Najpierw miala byc praca do polowy lipca, na 6 tygodni, pozniej do konca wrzesnia, a teraz do konca roku :) ciesze sie bardzo.

Iskierko a nie masz tam w kibelku kontaktu ?? Nie lepiej i szybciej było by Ci odciągać elektrycznym laktatorem? Ja miałam wypożyczony ze szpitala,zapłaciłam borg ,który przy oddawaniu mi zwrócili i później 2,5 euro za każdy dzień używania go w domu.Wiem ,że można też je wypożyczać z thuiszorgwinkel.Taki co z dwóch cyców na raz doi,wygoda że hoho.Ja dostałam w szpitalu list który wysłałam do ubezpieczalni z prośbą o pokrycie kosztów wypożyczenia laktatora.Opisali sytuację,że dzieci są wcześniakami ,leżą w inkubatorach,piją przez sondę żołądkową mleko matki a moja ubezpieczalnia i tak mi nie zwóciła bo miałam tylko basis...Jeśli ktoś ma aanvullende to ponoć pokryją,wystarczy zapytać.

Aniahaven mój stary też pojechał na ryby ,ma go nie być cały weekend ...dobrze,że wiem gdzie siedzi ...

Mamo Z&M - no właśnie w kibelku nie ma kontaktu, ale spokojnie - recznie "wyciskam" mleko z 1 piersi w 10 minut, to i laktatorem ręcznym dam radę:-D:-D:-D
Pytalam dzis w thuiszorgwinkel, ale mają własnie tylko takie ogromniaste, a ja chcę ręczny, poręczny, mały:-D:-D:-D
Sencilla gratuluję

AnnJ, pozdrawiamy z "krainy deszczowców";-)

Sencilla, dzięki za doinformowanie.

My jutro jedziemy popatrzeć za spacerówką-parasolką. Ciekawe co nam sie spodoba, bo na razie nie dokonałam wyboru...

Znajoma miała kupić wózek w przyszłym miesiącu, bo teraz już miała ostatnio spore wydatki i nagle sobie przypomniała, że skarbonka pełna. Każdego dnia z synkiem dokładają 2 Euro do skarbonki i takim sposobem uzbierali pieniążki na nowy wózek:-D Synek ma prawie roczek. Jaki fajny pomysł:tak: Chyba też założę taką skarbonkę Jankowi:-D

dzien dobry...

u nas cala noc lalo...:dry:a ja juz nie spie od 5.00 - ciekawe jak zniose dzisiejszy dzisiejszy dzien bo sie dlugi zapowiada...:cool2:
Senilla GRATULACJE.... ale ci sie udalo,super!:-D
Iskierka zycze ci wytrwalosci i samozaparcia... jesli chcesz tylko wszystko sie uda!
Iguna fajny pomysl...:tak:

Dzien dobry:-)

Madziula GGD to to samo co CB tylko ze dla dzieci powyzej 4 roku zycia. Mam nadzieje ze dobrze napislam:-)
Aniu ja tez mialam ta ankiete z mnustwem pytan.

Zmykam. Musze ogarnac mieszkanie bo moze bede miala dzis gosci co mi sie wogole nie usmiecha....Filip ma katarek i dzis w nocy co chwilke sie budzil zeby go przytulac. Nawet moj T mi mowil ze jak bylam w pracy to byl niespokojny i nie chcila pic tylko sie przytulac musila czuc reke na sobie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry