reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Dzięki, dzięki i jeszcze raz dzięki
w polowie sierpnia, mielismy robic teraz na 15 lipca, ale chrzestni nie maja wolnego i musimy czekac...
jak na 18 sierpnia, to bedziemy chrzcić razem:-)
Ja sie dobrze czuję, chcialabym iśc do wc się wyproznic, ale jakoś... nie umiem. i to nie ze psychicznie sie boje tylko po prostu nie umiem.
A i jeszcze wam powiem, ze dostalam cos w rodzaju lewatywy, więc do porodu już komfortowo było:-D:-D
Ide na karmienie i spac
Dobranoc all

reklama
Iskierka ale ja w Den Haag, takze w niedziele bede mala chrzest. :-)

Karola ksiadz troche problemy robil, ale ostatecznie stanelo na naszym, teraz musze wszystkie swistki skompletowac, chrzestnych do spowiedzi wyslac i heja :D my do spowiedzi niet - bo slubu niet - i rozgrzeszenia niet :-D

Iskierko - ja miałam ten sam problem. Tzn. siku to spoko dałam radę, ale drugą sprawę... to już gorzej. Z resztą do dziś mnie tyłeczek boli przy dwójeczce :baffled: (sorki za takie wyznania, ale co zrobić).

TheHague - zawsze to dobrze, że Tomuś będzie ochrzczony :tak:. Ominie Was spowiedź... osobiście nie lubię jej, mogliby zrobić powszechną jak w protestantyzmie :baffled:.

Dzien dobry ...Iskierko jeszcze raz GRATKI - mala boska a jesli masz problem z siusianiem:sorry2: to juz kiedys pisalismy ze na poczatku sprobuj pod prysznicem polewajac sie delikatnie bo szum wody tez prowokuje psychike:tak: albo odkrec kran w wc...co do dwojeczki to mi powiedzieli ze 3-4dni spokojnie moge poczekac nic sie nie dzieje..:tak:I wazna jest dieta lekkostrawna..
Nana powodzenia - mam nadziejej ze sie temu komornikowi jakos wywiniecie:baffled:

U nas szaro i ponuro, brrrrrr...:confused:

Witam
Hague no wiesz jak to jest ,ksiadz musi ustawiac do pionu ,bo jak nie on to kto?:sorry2: Ciesze sie ,ze jednak sie zgodzi ,czyli nie jest taki straszny jak o nim czasem slysze... Z polska polozna rodzilas?

Aniu u nas tez dzis szaro:baffled:

Witam i o zdrowko pytam :-D

Karola troche straszny ten ksiadz :-D szczegolnie ten jego wzrok momentami :cool2: no ale nie dalismy sie, moj tam jeszcze swoje dolozyl i ksiadz powiedzial ze ok. i jeszcze musielismy podpisac deklaracje, ze do konca 2013 roku wezmiemy slub :sorry2: bo ogolnie zyjemy w KONKUBINACIE hahahha, masakra :-p
Tak, rodzilam z polska polozna, pania Malgosia :happy2:

Moje baby ma dzis 5 miesiecy :rolleyes2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry