reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Ja juz po wizycie, z mala i ogólnie wszystko dobrze:tak:Jeszcze raz ide za dwa tyg a potem juz co tydzien kontrole:tak:Babka mi powiedziala ,ze bede miala wpieta kroplowke ,zeby w razie w. costam podac:-D Za dwa tyg musze zapytac o to znieczulenie itp.
Madziula to nie wiedzialam ,moze i kiedys tam trafie:happy:
Iskierka ja tez ta noc mialam calkiem,calkiem:tak:A to chyba dlatego ,ze mala sie odwrócila w dól i kregoslup ma po prawej str:tak:
7axe7 galaretka sie robi:-D

Zjadlam na drugie sniadanie kanapke z sersem bialym i miodem mniam:tak:
Zupa ogórkowajuz prawie gotowa ,zmywarka chodzi :tak:Zaprowadze Miska do przedszkola i ogarne chate..

reklama
karola82 a czemu stwierdzila ze bedziesz miała kroplówce??
ja tez mam juz ostatnia wizyte co 2 tydzien a potem juz co tydzien :)
my idziemy łeb w łeb co do dnia :)

CIekawe ktora pierwsza przywita dzidzie????

A to nie kazdy ma krplowke przy porodzie/??

MAdziula Wszytkiego najlepszego z okazji slubu,,dopiero teraz widze na suwaczku.

Aniu
,Sencilla gdzie sie podziewacie???7axe7 co tam u Was,?Wiecie co tam u Iguany,czy juz sie zadomowili??
Ide konczyc obiadek,a dzis kurczaczek z fasolka szparagowa..mniam

anp dziękuje :*

a ja nie mam pojęcia jak to jest z kroplówka dlatego zapytałam, jak do tej pory nic mi na ten temat nie wiadomo ale za tydzien na wizycie bedziemy w połozna omawiac :)

Anp ja przy Michale nie mialam, bo nie byla potrzebna:happy:

Madzia pewnie teraz tez bym nie miala ,ale przy pierwszym porodzie ok 1 litr krwi stracilam i dlatego teraz bedzie:tak: przynajmniej tak mi powiedziala:tak: My bd omawiac za 3 tyg,kolezanka idzie ze mna rodzic wiec ona tez ma sie stawic na wizycie:-D:tak::tak:

O tak Madzia idziemy leb w leb:-D:-D

karola82 a gdzie ty bedziesz rodziła?? moze mi umknęło :)

niewiarygodne jaki tu spokój :) burza przeszła czy co :) dziewczynki;)

Ostatnia edycja:

Aniu
,Sencilla gdzie sie podziewacie???7axe7 co tam u Was,?

witam was...:-) ja mialam rano problem z internetem:dry:dlatego mnie nie bylo...a teraz jakos sam smiga wiec nie wiem co to bylo... juz myslalam ze zapomnialam zaplacic za niego:-D
Kobietki trzymam kciuki za wasze foremki i czekamy kto nastepny...
Karola idziesz rodzic z kolezanka? fajnie...:tak: a twoj tez bedzie?:sorry2:

Babeczki powiedzcie kiedy bedzie piekna pogoda?:confused::baffled::zawstydzona/y:

reklama
anp Iguana juz mieszka na Rijswijku, za niedlugo mam sie z nia spotkac, a pewnie tez z jakis czas sie tu zjawi, bo bedzie miala neta :tak:

Dzisiaj zas Polska gra, bedziecie ogladac? :-D

Do góry