reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Ja juz po wizycie, z mala i ogólnie wszystko dobrze:tak:Jeszcze raz ide za dwa tyg a potem juz co tydzien kontrole:tak:Babka mi powiedziala ,ze bede miala wpieta kroplowke ,zeby w razie w. costam podac:-D Za dwa tyg musze zapytac o to znieczulenie itp.
Madziula to nie wiedzialam ,moze i kiedys tam trafie:happy:
Iskierka ja tez ta noc mialam calkiem,calkiem:tak:A to chyba dlatego ,ze mala sie odwrócila w dól i kregoslup ma po prawej str:tak:
7axe7 galaretka sie robi:-D

Zjadlam na drugie sniadanie kanapke z sersem bialym i miodem mniam:tak:
Zupa ogórkowajuz prawie gotowa ,zmywarka chodzi :tak:Zaprowadze Miska do przedszkola i ogarne chate..

reklama
karola82 a czemu stwierdzila ze bedziesz miała kroplówce??
ja tez mam juz ostatnia wizyte co 2 tydzien a potem juz co tydzien :)
my idziemy łeb w łeb co do dnia :)

CIekawe ktora pierwsza przywita dzidzie????

A to nie kazdy ma krplowke przy porodzie/??

MAdziula Wszytkiego najlepszego z okazji slubu,,dopiero teraz widze na suwaczku.

Aniu
,Sencilla gdzie sie podziewacie???7axe7 co tam u Was,?Wiecie co tam u Iguany,czy juz sie zadomowili??
Ide konczyc obiadek,a dzis kurczaczek z fasolka szparagowa..mniam

anp dziękuje :*

a ja nie mam pojęcia jak to jest z kroplówka dlatego zapytałam, jak do tej pory nic mi na ten temat nie wiadomo ale za tydzien na wizycie bedziemy w połozna omawiac :)

Anp ja przy Michale nie mialam, bo nie byla potrzebna:happy:

Madzia pewnie teraz tez bym nie miala ,ale przy pierwszym porodzie ok 1 litr krwi stracilam i dlatego teraz bedzie:tak: przynajmniej tak mi powiedziala:tak: My bd omawiac za 3 tyg,kolezanka idzie ze mna rodzic wiec ona tez ma sie stawic na wizycie:-D:tak::tak:

O tak Madzia idziemy leb w leb:-D:-D

karola82 a gdzie ty bedziesz rodziła?? moze mi umknęło :)

niewiarygodne jaki tu spokój :) burza przeszła czy co :) dziewczynki;)

Ostatnia edycja:

Aniu
,Sencilla gdzie sie podziewacie???7axe7 co tam u Was,?

witam was...:-) ja mialam rano problem z internetem:dry:dlatego mnie nie bylo...a teraz jakos sam smiga wiec nie wiem co to bylo... juz myslalam ze zapomnialam zaplacic za niego:-D
Kobietki trzymam kciuki za wasze foremki i czekamy kto nastepny...
Karola idziesz rodzic z kolezanka? fajnie...:tak: a twoj tez bedzie?:sorry2:

Babeczki powiedzcie kiedy bedzie piekna pogoda?:confused::baffled::zawstydzona/y:

reklama
anp Iguana juz mieszka na Rijswijku, za niedlugo mam sie z nia spotkac, a pewnie tez z jakis czas sie tu zjawi, bo bedzie miala neta :tak:

Dzisiaj zas Polska gra, bedziecie ogladac? :-D

Do góry