reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Iskierka loooboze.. U nas tez polski sklep prowadza holendrzy i on sie mnie pyta ostatnio co to jest ten szprot i tlumaczy mi , ze mam sobie popieprzyc salatke z makreli, bo wtedy jest lepsza :crazy: to tak jak ja bym poszla sprzedawac w jakims hinduskim sklepie :laugh2:i mowila hindusowi jak ma sobie przyrzadzic curry.

A jak pojade do polski samochodem (16 lipca) to sobie nawioze cala zgrzewke laciatego i pol samochodu zarcia, aaaa cooo :p

Witam

Nie bylam w groszku bo to pewnie na obrzezach miasta...:sorry2: Ja jezdzila do Karolinki ,zawsze wsystko bylo swieze i pyszne:tak:Raz nie zdazylam na czas i poszlam pare metrow dalej do tego nowego " marketu polskiego":tak:I teraz tam chodze ,bo duzo wiekszy sklepi i wybór :tak:Pan sprzedawca zawsze sprawdza date waaznosci i raz mi powiedzial ze jesttylko 3 dni do terminu i zamienil na inny:tak::tak:Na razie mam zapasy z pl , ale pewnie za pare tyg tam zawitam:tak:

Lece sie zbierac...

Dzien dobry!
Ja juz zdazylam powycierac podlogi i wyslac zaproszenia i zaliczylam wizyte w Intertoys,uznalam ze po co moja mama z siostra maja kup[owac Alexowi cos co mu sie nie przyda i mowilam zeby zamowily rowerek a ze one nie za bardzo maja czas wiec daly mi kase no i sama bylam wczoraj zamowic taki584583 Smart Trike Zoo Cow,ale w domu jeszcze raz sobie przemyslalam ten zakup i to ze Alex nie jest za duzy jak na 11,5 miesiaca i kupilam jednak ten560327 Smart Trike Recliner 4 in 1 Groen,mysle ze bedzie lepszy ,ma inne podstawki na stopki.Jak maz wroci to moze mu zlozy bo narazie w bagazniku zostawilam.Mialyscie moze ktoras do swoim maluszkow ktorys z tych rowerkow??

karola82 Groszek wcale nie jest na obrzezach mista, tylko za kapitolem w góre jadąć głowna droga dojezdza sie do esso i skręca w lewo :) pierwszy róg i jest sklep ;)

Dzień dobry!
Iskierka bo śpię z Małą :) uczyłam ją spania w łóżeczku jak miała 5-6 miesięcy ale było mega strasznie więc została przy mnie w łóżku :)

A co do zęba... jak sobie pomyślę, że będą mi rozcinać dziąsło, wyciągać dwie ósemki, które weszły pod 7 a później będą to zszywać to mi nie dobrze... ale jak przy porodzie miałam ponad 30 szwów to chyba przy tych zębach dam radę hehehe... ale po co te 8 rosną to nie wiem.........

Rosołek nastawionyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy............... trochę lenistwa teraz!

Witam z rana. Nocka minęła spokojnie, ale czuje że puchną mi dłonie i stopy. Narazie zjadlam śniadanko i zamierzam się lenić, a co na obiad to jeszcze nie wiem. Odmrazam jakieś mięcho, a w ostateczności mam jeszcze pierogi (domowe, nie kupne).
Chcialam iść na strych zrobić troche porządku z kartonami, ale nie wiem czy w koncu tam sie wkulam...
Tak, to ten. Połowa to polski sklep a na wejściu masz kebabika ;-). Osobiście, wolałabym jeździć do haskiego Groszka.
Kochana, niedaleko ciebie są jeszcze DELIKATESY DANUTA i raz byłam w sklepie "KUBUŚ", ale nie pamiętam adresu... Zaraz sprawdzę w necie.
O mam - Mini Market Kubus Rotterdam B.V.
transparent.png

Katendrechtse Lagedijk 191-A, 3081 ZV Rotterdam, Holandia
+31 10 842 7247 ‎

Iskierka bo śpię z Małą :) uczyłam ją spania w łóżeczku jak miała 5-6 miesięcy ale było mega strasznie więc została przy mnie w łóżku :)
Rozumiem. Moje dzieci jeszcze jako niemowlęta spały w łożeczku, a potem juz tez nie.... Ale łóżeczko sie przydawało czasem. Szczególnie jak chcialam "uziemić" syna i ubrac sie do wyjścia po córke do przedszkola. Darł się w niebogłosy, ale przynajmniej ja się mogłam wpokojnie ubrać:-D:-D:-D

reklama
Do góry