reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Iskierka loooboze.. U nas tez polski sklep prowadza holendrzy i on sie mnie pyta ostatnio co to jest ten szprot i tlumaczy mi , ze mam sobie popieprzyc salatke z makreli, bo wtedy jest lepsza :crazy: to tak jak ja bym poszla sprzedawac w jakims hinduskim sklepie :laugh2:i mowila hindusowi jak ma sobie przyrzadzic curry.

A jak pojade do polski samochodem (16 lipca) to sobie nawioze cala zgrzewke laciatego i pol samochodu zarcia, aaaa cooo :p

Witam

Nie bylam w groszku bo to pewnie na obrzezach miasta...:sorry2: Ja jezdzila do Karolinki ,zawsze wsystko bylo swieze i pyszne:tak:Raz nie zdazylam na czas i poszlam pare metrow dalej do tego nowego " marketu polskiego":tak:I teraz tam chodze ,bo duzo wiekszy sklepi i wybór :tak:Pan sprzedawca zawsze sprawdza date waaznosci i raz mi powiedzial ze jesttylko 3 dni do terminu i zamienil na inny:tak::tak:Na razie mam zapasy z pl , ale pewnie za pare tyg tam zawitam:tak:

Lece sie zbierac...

Dzien dobry!
Ja juz zdazylam powycierac podlogi i wyslac zaproszenia i zaliczylam wizyte w Intertoys,uznalam ze po co moja mama z siostra maja kup[owac Alexowi cos co mu sie nie przyda i mowilam zeby zamowily rowerek a ze one nie za bardzo maja czas wiec daly mi kase no i sama bylam wczoraj zamowic taki584583 Smart Trike Zoo Cow,ale w domu jeszcze raz sobie przemyslalam ten zakup i to ze Alex nie jest za duzy jak na 11,5 miesiaca i kupilam jednak ten560327 Smart Trike Recliner 4 in 1 Groen,mysle ze bedzie lepszy ,ma inne podstawki na stopki.Jak maz wroci to moze mu zlozy bo narazie w bagazniku zostawilam.Mialyscie moze ktoras do swoim maluszkow ktorys z tych rowerkow??

karola82 Groszek wcale nie jest na obrzezach mista, tylko za kapitolem w góre jadąć głowna droga dojezdza sie do esso i skręca w lewo :) pierwszy róg i jest sklep ;)

Dzień dobry!
Iskierka bo śpię z Małą :) uczyłam ją spania w łóżeczku jak miała 5-6 miesięcy ale było mega strasznie więc została przy mnie w łóżku :)

A co do zęba... jak sobie pomyślę, że będą mi rozcinać dziąsło, wyciągać dwie ósemki, które weszły pod 7 a później będą to zszywać to mi nie dobrze... ale jak przy porodzie miałam ponad 30 szwów to chyba przy tych zębach dam radę hehehe... ale po co te 8 rosną to nie wiem.........

Rosołek nastawionyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy............... trochę lenistwa teraz!

Witam z rana. Nocka minęła spokojnie, ale czuje że puchną mi dłonie i stopy. Narazie zjadlam śniadanko i zamierzam się lenić, a co na obiad to jeszcze nie wiem. Odmrazam jakieś mięcho, a w ostateczności mam jeszcze pierogi (domowe, nie kupne).
Chcialam iść na strych zrobić troche porządku z kartonami, ale nie wiem czy w koncu tam sie wkulam...
Tak, to ten. Połowa to polski sklep a na wejściu masz kebabika ;-). Osobiście, wolałabym jeździć do haskiego Groszka.
Kochana, niedaleko ciebie są jeszcze DELIKATESY DANUTA i raz byłam w sklepie "KUBUŚ", ale nie pamiętam adresu... Zaraz sprawdzę w necie.
O mam - Mini Market Kubus Rotterdam B.V.
transparent.png

Katendrechtse Lagedijk 191-A, 3081 ZV Rotterdam, Holandia
+31 10 842 7247 ‎

Iskierka bo śpię z Małą :) uczyłam ją spania w łóżeczku jak miała 5-6 miesięcy ale było mega strasznie więc została przy mnie w łóżku :)
Rozumiem. Moje dzieci jeszcze jako niemowlęta spały w łożeczku, a potem juz tez nie.... Ale łóżeczko sie przydawało czasem. Szczególnie jak chcialam "uziemić" syna i ubrac sie do wyjścia po córke do przedszkola. Darł się w niebogłosy, ale przynajmniej ja się mogłam wpokojnie ubrać:-D:-D:-D

reklama
Do góry