reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
hahah uśmiałam sie z tego tekstu, za dwa gile hahahah

no tak , ja na urlop pojade , w holandii bedzie upał a w polsce deszcze ale to normalka , zawsze jak jade to tak sie dzieje hehehe jakis pech mnie ogarnia ;) pogodowy ;)

wiecie co szkoda ze jest maj , ale moze jesienia spytam babci czy chce wegiel do pieca :)

Ayni czy to ty chciałas zeby moja babcia zrobiła ci kapcioszki? dawaj wegiel a ci wóz przywioze hahaha

A konia masz? Bo jak nie, to kto ten wóz pociągnie? :cool2:

OJ takiej babcinej szarlotki bym zjadła, ale nie wyobrażam sobie siebie obecnie targającej 2 kilo jabłek. Wystarczy, że mam 3 kilowe dziecko :eek: (tak prognozuję, bo niby skąd mam wiedzieć ile ta Mała waży). Ale ale... kupiłam mleko, muesli i mogę już jutro zjeść moje ukochane śniadanko :-D. W ogóle było tak słonecznie... teraz jakieś chmurzyska przylazły :crazy:.

Madziula - też mamy pecha do pogody w PL. Jak byliśmy w okresie wielkanocnym, to śnieg spadł i było zimno, jak na biegunie północnym a w Holandii laatoooo. Jeszcze mnie denerwowali na Eurosporcie, bo pokazywali transmisję z rozgrywek w hokeju na trawie, które się odbywały w Rotterdamie. Ludki porozbierane, słońce świeci a my w PL ze śniegiem za oknem.

ja pomyslalam o wozie bucikow :)
dziewczynki, ide na basen, bo moj wyjatkowo dzis wczesniej zaraz wroci z pracy i zostanie z malymi. troszke sie poruszam :tak::cool:

ja zrobiłam mielone... starego nie ma z Kubą, ja na 5 do pracy... ziemniaki dochodza... ale nie mam checi na robienie sałatki ;p a co :p moge miec lenia, nie :D?

brzuch mnie ciągnie jak cholera... położne 29maja... pierwsze echo i pierwsze sporkanie po prawie 2 latach, ale dzwonily do mnie, ze pamietaja hehe
Ciezarne, macie cos w stylu legitymacji ciążowej? Nie mam na mysli karty, gdzie wpisują wagę, cisnienei tydzien itd. Zwykłą legitkę ze zdjęciem... Mnie moje babki poprosiły, zebym wziela foto do zwangerkard. Pytalam co to mowily, ze cos jak legitka szkolna ze zdjecie. Chryste, 2 lata w ciazy nie bylam a juz takie zmiany :D:D

reklama
Do góry