Madziula85
Rodzina w komplecie :)
dziewczęta, znowu castingi do Tap Madl oglądacie to??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczęta, znowu castingi do Tap Madl oglądacie to??
Oglądałam poprzednie... mój mózg pojechał na wakacje a poczucie zażenowania osiągnęło dość wysoki poziom... jedyne co je podniosło, to jeden odcinek programu Woli i Tysio... masakra.dziewczęta, znowu castingi do Tap Madl oglądacie to??
Ej, może my się zgłosimy do Tap Madl? Zrobimy karierę
najpierw musiałaby powstać edycja Tap madl dla cieżarnych hihi
Dziewczyny, z tym TAP MADL to nie tak latwo moja kumpela (bardzo ladna dziewczyna) poszla na castingi i sie nawet nie dostala na ta czesc 'wybiegowa' ktora oceniaja Dżoana, Tyszka itd. Dlaczego? Dlatego, ze przed tym castingiem ma sie jeszcze rozmowe z producentem, trzeba opowiedziec jakas niemila historie swojego zycia, albo cos szokujacego.. Jak pamietacie jedna byla transseksualista, druga w wypadku stracila mame, itd itd. Moja kumpela nie chciala opowiadac o swoim zyciu ze umarl jej tato na raka, ze kiedys prawie w anoreksje wpadla bo startowala do konkursu miss i wszystkie dziewczyny byly pod presja.. No i... podziekowali jej a dziewczyna bardzo ladna, twarz zjawiskowa, chodzic tez umiala tak jak trzeba, oczy sliczne.. No ale coz, jak zwykle liczy sie najpierw sensacja, zeby ludzie mieli co ogladac i nabijac kasy stacji telewizyjnej