reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
MEGAWATKU dzieki za obiektywizm ,bo chcialabym zauwazyc ,ze ja tych 4 stron nie zapisalm sama.Kiedy skonczyla ASTRID i MADZIULA dorzucial sie jak zwykle SENCILLA .Wybacz ale niestety ilekroc jest jakis spor pomiedzy mna a inna osoba zawsze masz cos do dodania i robi sie afera.Mi sie wydaje ze jak ktos chce uciszyc atmosfere to nie dolewa oliwy do ognia.Pol dnia mnie przekonywalyscie ze nastraszylam CARINO a wieczorkiem sama zainteresowana skomentowala ,ze nic ja nie zestresowalo i wcale sie nie przestraszyla.Dziwne to forum tu mozna pisac tylko ze jest dobrze jak ktos ma inne zdanie to juz jest poza nawiasem.Mnie sie wydaje ,ze to dlatego iz dyskusja odbywa sie ciagle w tym samym gronie ,niektorzy tu sa codziennie od kilku lat.Ja nie rozumiem dlaczego wy mozecie pisac po kilka razy o tym jak to bylo u was w ciazy czy w czasie porodu a mnie nie wolno,bo co, bo mam negatywna opinie.SENCILLA mowisz ,ze ja pisze w kolko o tym samym ,nie pisalam nic o swoim porodzie ,temat byl o dostepie do lekarza i na ten temat sie wypowiedzialam.O porodzie ani slowa.powiem ci ze historie twojego porodu z pl to tez juz czytam ktorys raz z kolei i co mam robic z tego afere.Napisalam ze roznie jest z tym odsylaniem do lekarza a ktos wmawia mi ze napisalam iz nie posylaja do lekarza to chyba duza roznica przynajmniej dla mnie.dziwi mnie ze taki szum sie zrobil po tym co napisalam ,ale nikt nie zareagowal na okrucienstwo w stosunku do mnie ze strony panienki THE HAGUE.Ja wczorajszy wieczor przeplakalm ,bo jak mozna tak komus napisac.Nie wiem co ta dziewczyna ma zamiast serca.Eh,brak mi juz slow...

Milego dnia wam zycze :-)

Dziewczyny, z tym TAP MADL to nie tak latwo :D moja kumpela (bardzo ladna dziewczyna) poszla na castingi i sie nawet nie dostala na ta czesc 'wybiegowa' ktora oceniaja Dżoana, Tyszka itd. Dlaczego? Dlatego, ze przed tym castingiem ma sie jeszcze rozmowe z producentem, trzeba opowiedziec jakas niemila historie swojego zycia, albo cos szokujacego.. Jak pamietacie jedna byla transseksualista, druga w wypadku stracila mame, itd itd. Moja kumpela nie chciala opowiadac o swoim zyciu ze umarl jej tato na raka, ze kiedys prawie w anoreksje wpadla bo startowala do konkursu miss i wszystkie dziewczyny byly pod presja.. No i... podziekowali jej :szok: a dziewczyna bardzo ladna, twarz zjawiskowa, chodzic tez umiala tak jak trzeba, oczy sliczne.. No ale coz, jak zwykle liczy sie najpierw sensacja, zeby ludzie mieli co ogladac :D :D i nabijac kasy stacji telewizyjnej :D :D

The Hague no niestety , coś za coś :) jestem tylko ciekawa jaka historie opowiedziała ta płaczka co wygrała ostatnim razem, taka klucha ze szok, i co podziałała na nich historia ze kiedys byla pulchna i schudła ?? heheh dobrze wiedzieli co robia biorac ja , bo z jej powodu chetnie ogladalam ten program hehehe

Dziewczyny, z tym TAP MADL to nie tak latwo :D moja kumpela (bardzo ladna dziewczyna) poszla na castingi i sie nawet nie dostala na ta czesc 'wybiegowa' ktora oceniaja Dżoana, Tyszka itd. Dlaczego? Dlatego, ze przed tym castingiem ma sie jeszcze rozmowe z producentem, trzeba opowiedziec jakas niemila historie swojego zycia, albo cos szokujacego.. Jak pamietacie jedna byla transseksualista, druga w wypadku stracila mame, itd itd. Moja kumpela nie chciala opowiadac o swoim zyciu ze umarl jej tato na raka, ze kiedys prawie w anoreksje wpadla bo startowala do konkursu miss i wszystkie dziewczyny byly pod presja.. No i... podziekowali jej :szok: a dziewczyna bardzo ladna, twarz zjawiskowa, chodzic tez umiala tak jak trzeba, oczy sliczne.. No ale coz, jak zwykle liczy sie najpierw sensacja, zeby ludzie mieli co ogladac :D :D i nabijac kasy stacji telewizyjnej :D :D

:szok: szok normalnie. Ja na Tap Madl jestem za niska, ale co z tego :-D. Wersja dla ciężarnych byłaby git. Ja bym propagowała nie wstydzenie się niskiego wzrostu (164) i rozstępów.

Swoją drogą, wkurzają mnie te programy, bo tam tylko czyjeś tragedie i łzawe historyjki. Jakby ludzie własnych problemów nie mieli.

reklama
Dokladnie Astrid! Dlatego ta moja friend nie chciala opowiadac swoich niemilych historii bo po co wywlekac takie rzeczy..:eek:

Do góry