reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

AGNES74 my na internet czekalismy ponad miesiac i narazie placimy ok 25 euro niewiem dokladnie ale mamy bezprzewodowy niewiem czy na normalny sie czeka krocej??narazie jest wszysko ok z nim a mamy Orange ,jak bedziesz blisko to bedziesz wpadac do mnie na kompa..ha

reklama
Sencilla - Sevenum jest koło Horstu i Venlo niewiem czy ci to cos mowi

A malutka jest sliczna az ci zazdroszcze moj ma 9 msc ale juz bym chciala drugie bo stara jestem i nie mam na co czekac HAHA

:-)

Załączniki

• DSC07711.JPG
    DSC07711.JPG
    525,9 KB · Wyświetleń: 29
Witam :-)

Sencilla no nareszcie doczekalysmy sie zdjecia Tosienki :tak::-D Wedlug mnie podobna do tatusia :tak: Ale podobno wszystkie maluszki zaraz po urodzeniu sa podobne do taty, zeby mezczyznie dac pewnosc, ze to jego dziecko ;-):tak:Tak powiedziala mi polozna przy narodzinach Iana :rofl2::rofl2: Hmmm cos w tym jest...

Co do staran o drugiego dzieciaczka to my zaczynamy w pazdzierniku i powiem Wam, ze mam stracha :-p:-D I chce i sie boje :laugh2::rofl2:
Z mlodym to bylo tak, ze zanim zaszlam w ciaze to nie mialam zadnych watpliwosci, ze chce miec dziecko, ale jak juz w ciazy byla to mialam takie chwile paniki, ze myslalam: O Matko Swieta, co ja narobilam. Przeciez ja sama jestem jeszcze jak dziecko :szok::szok:!! A mialam juz 27 lat...:tak::rofl2:
No nic, pozyjemy, zobaczymy...:tak:

Ma-Rita, ja caly czas mysle : o ludzie, co ja narobilam!!?? Bedzie dobrze, zobaczysz!! A dlaczego akurat pazdziernik?
A Tosienka podobna do mnie, hurraa!! Przynajmniej jedno dziecko "moje". Bo Marys to wykapany Tatus, po prostu sobowtor. A skad wiesz jak wyglada moj maz? hmm... ;)
Jakas cisza na forum zapadla....

Hej !!!!:-)

mama mikołaja mieszkała będę w Elsendorpie to jest gdzieś za Venray do Holandii jedziemy po chrzcinach małego tak początek lipca :tak:
Sencila słodka twoja córeńka :-)jak widzę takie aniołki to sama bym tez chciała drugie a jak by to była jeszcze dziewczynka to już pełnia szczęścia ;-)a jeszcze niedawno mówiłam że mam na razie dość :-D:-D:-D jednego szkodnika
;-)właśnie dorwał się do mojej torebki .......:szok:nawet nie da popisać miłego wieczorku:-):-):-):-):-)

Sencilla- nasza-klasa ;-) Wrzuc sobie moje dane to zobaczysz sobie jak wygladamy :tak::tak:
A pazdziernik, bo wtedy maluszek przyszedlby na swiat kiedy ja mialabym juz licencjat (mam nadzieje, ze Boza pomoca sie uda) i nie musialabym sie stresowac, czy skoncze studia :tak:

reklama
Do góry