Madziula85
Rodzina w komplecie :)
dziewczyny, wasze zachcianki mi sie udzielaja, dzisiaj ja posuwam nutelle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zamiast nutelli preferuję KITKAT CHRUNCHIPS WHITEdziewczyny, wasze zachcianki mi sie udzielaja, dzisiaj ja posuwam nutelle
A nie miałaś dziś otwartego żadnego sklepu w pobliżu??? W Rotterdamie to chyba bylo coś otwarte..... Tak mi sie przynajmniej wydaje....A ja dalej ubolewam nad brakiem mleka... na śniadanie czekają mnie kanapki zamiast kółeczek miodowych
Hehe, może Astrid ma silniejszy wiatr w Rotterdamie
A tak na poważnie, to najpierw sprawdzę cenę w sklepie, potem poczekam na decyzję Sencilli odnośnie ceny i Astrid odnośnie zakupu a potem podejme decyzję ;-)
To się okaze "w praniu"tutejsze bociany sa pancerne
A ja dalej ubolewam nad brakiem mleka... na śniadanie czekają mnie kanapki zamiast kółeczek miodowych .
.
jak ktos chce mleko to ja mam 12 kartonow jeszcze bo moi to mlekopicy u nas w Bredzie centrum kolo Ikei bylo cale otwarte,,, bylam bo musialam wielkich kartowow poszukac bo robie dokoracje do szkoly na bal dla dzieci pt...POD WODA wiec jutro bede malowac ryby rekiny i inne