reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

no w pl 30 stopni bylo jakis czas temu, a teraz tez deszcz maja :cool: ja w sierpniu mam wakacje, mam nadzieje, ze wtedy bedzie grubo swiecic :D

reklama
ty nie kracz, heheh ogladalam pogode to od poniedzialu ma by 28-30 stopni no ale burze , wiecznie trwac nie beda, wazne ze w ogole ciepło bedzie to sobie czlowiek kości zagrzeje haha

Astrid ja mam to samo, tesknie za moimi ulubionymi ciuchami :) choc kilka z nich i tak nosze ;) ale moje jeansy fajne :) beda chociaz na dłuzej bo sie nie zuzyja hehe

Ze starych ciuchów, to mieszczę się w kilka t-shirtów i jedną kieckę :-D. To takie budujące mieścić się w rozmiar S.

Burze? No nie ;(, ja się panicznie boję burz (na dworze, bo w domu, to mi obojętne). Nie może być tu pięknej pogody, bez burz? :crazy:

Astrid ja nosze tylko te koszulki które były dłuzsze, bo takie do pasa to sa poprostu za krotkie ale rozmiarowo mam nadal ten sam rozmiar, nosze jeszcze roznego rodzaju bolerka i marynarko bolerka ale te ktore sa na guziki to poprostu ich nie zapinam, i tez fajnie wyglada:) aaaa no i jeszcze wchodze w rybaczki ktore wczesniej byly luzne w pasie ,teraz sa dobre hehe wiec je wykorzystam w pl;)

astrid jeszcze pare tygodni i zalozysz stare ciuchy :) ja tez juz smigam we wszystkich swoich starych ciuchac, dobrze, bo przynajmniej nie musialam zaopatrywac sie w nowe, wieksze rozmiary haha :D

wiecie co, poczulam w zoladku takie kopniecie , i polozylam tam reke i normalnie poczułam to, nie wiem czy to była nózka czy raczka ale jak ja dotknełam to zabrała , ojaaa ale boskie uczucie, pierwszy raz tak wyraźnie poczułam..... ale radocha :)

Hej.. a mi wlasnie lazienke zalala pralka - :wściekła/y: niech to...
Ja nasi i bami mam dosc na jakies pol roku - przejedlismy , lubie tez robic ale bami zamawiam w knajpce i jest pycha... najbardziej mi ten zestaw z kaczka...mniam smakuje...:-D
My dzis spagetti wlasnej roboty... i zaraz lece do pracy...
Carinio a ty przedtem rodzilas w PL?:sorry: czy mialas gin ze wskazaniem tutaj?

Madziula tez uwielbialam takie kontakty z malenstwem hihi...boskie nie?

Madziula, cudowne uczucie, nie?

My juz po kosciele, polska Msza byla, moj R w pracy dzis, a ja z dzieciakami.

Carinio, tu sie nie chodzi do gina, jesli wszystko w ciazy przebiega git. Jedynie do poloznej.

Ania, sorry za te przepisy, nie wiedzialam, ze my mamy watek kulinarny hihi

reklama
mi to sie podobalo jak Tomek nozki wykopywal w moim prawym boku, az taka gorke mialam odstajaca :D i go zawsze laskotalam hehehe :D a raz nam sie zdarzylo ze tata trzymal reke na lewym boczku brzucha a Tomus akurat glowe wypchal w tym miejscu i tacie sie udalo 'potrzymac' przez chwile heheh :) brakuje mi tego teraz, ale za to moge sobie calowac te stopki i glaskac glowke co chwile :tak::tak:

Do góry