reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Ja to już czekam, aż będę mogła się zmieścić w stare ciuchy, bo obecnie noszę 3 rzeczy na krzyż .
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
ty nie kracz, heheh ogladalam pogode to od poniedzialu ma by 28-30 stopni no ale burze , wiecznie trwac nie beda, wazne ze w ogole ciepło bedzie to sobie czlowiek kości zagrzeje haha
Astrid ja mam to samo, tesknie za moimi ulubionymi ciuchami choc kilka z nich i tak nosze ale moje jeansy fajne beda chociaz na dłuzej bo sie nie zuzyja hehe
Astrid ja mam to samo, tesknie za moimi ulubionymi ciuchami choc kilka z nich i tak nosze ale moje jeansy fajne beda chociaz na dłuzej bo sie nie zuzyja hehe
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Ze starych ciuchów, to mieszczę się w kilka t-shirtów i jedną kieckę . To takie budujące mieścić się w rozmiar S.
Burze? No nie ;(, ja się panicznie boję burz (na dworze, bo w domu, to mi obojętne). Nie może być tu pięknej pogody, bez burz?
Burze? No nie ;(, ja się panicznie boję burz (na dworze, bo w domu, to mi obojętne). Nie może być tu pięknej pogody, bez burz?
Madziula85
Astrid ja nosze tylko te koszulki które były dłuzsze, bo takie do pasa to sa poprostu za krotkie ale rozmiarowo mam nadal ten sam rozmiar, nosze jeszcze roznego rodzaju bolerka i marynarko bolerka ale te ktore sa na guziki to poprostu ich nie zapinam, i tez fajnie wyglada aaaa no i jeszcze wchodze w rybaczki ktore wczesniej byly luzne w pasie ,teraz sa dobre hehe wiec je wykorzystam w pl
Madziula85
wiecie co, poczulam w zoladku takie kopniecie , i polozylam tam reke i normalnie poczułam to, nie wiem czy to była nózka czy raczka ale jak ja dotknełam to zabrała , ojaaa ale boskie uczucie, pierwszy raz tak wyraźnie poczułam..... ale radocha
Hej.. a mi wlasnie lazienke zalala pralka - niech to...
Ja nasi i bami mam dosc na jakies pol roku - przejedlismy , lubie tez robic ale bami zamawiam w knajpce i jest pycha... najbardziej mi ten zestaw z kaczka...mniam smakuje...
My dzis spagetti wlasnej roboty... i zaraz lece do pracy...
Carinio a ty przedtem rodzilas w PL? czy mialas gin ze wskazaniem tutaj?
Madziula tez uwielbialam takie kontakty z malenstwem hihi...boskie nie?
Ja nasi i bami mam dosc na jakies pol roku - przejedlismy , lubie tez robic ale bami zamawiam w knajpce i jest pycha... najbardziej mi ten zestaw z kaczka...mniam smakuje...
My dzis spagetti wlasnej roboty... i zaraz lece do pracy...
Carinio a ty przedtem rodzilas w PL? czy mialas gin ze wskazaniem tutaj?
Madziula tez uwielbialam takie kontakty z malenstwem hihi...boskie nie?
Madziula, cudowne uczucie, nie?
My juz po kosciele, polska Msza byla, moj R w pracy dzis, a ja z dzieciakami.
Carinio, tu sie nie chodzi do gina, jesli wszystko w ciazy przebiega git. Jedynie do poloznej.
Ania, sorry za te przepisy, nie wiedzialam, ze my mamy watek kulinarny hihi
My juz po kosciele, polska Msza byla, moj R w pracy dzis, a ja z dzieciakami.
Carinio, tu sie nie chodzi do gina, jesli wszystko w ciazy przebiega git. Jedynie do poloznej.
Ania, sorry za te przepisy, nie wiedzialam, ze my mamy watek kulinarny hihi
reklama
mi to sie podobalo jak Tomek nozki wykopywal w moim prawym boku, az taka gorke mialam odstajaca i go zawsze laskotalam hehehe a raz nam sie zdarzylo ze tata trzymal reke na lewym boczku brzucha a Tomus akurat glowe wypchal w tym miejscu i tacie sie udalo 'potrzymac' przez chwile heheh brakuje mi tego teraz, ale za to moge sobie calowac te stopki i glaskac glowke co chwile