reklama
Aniahaven,jak dzionek minal?przezylas?dzieciaki szczesliwe?lacze sie z Toba - rade damy,dzielne multimamy!
wlasnie weszlam do domu - happy:-) - dzieci tez ale ... ja mam juz na dzisiaj dosc...
Iguana_
Fanka BB :)
Iskierka, to przekaż Wiatraczkowi gratulacje!!!! A jak nazwała synusia?
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
ontwerp je mini fototompouce - HEMA - fajny pomysł, jak się robi imprezkę z okazji narodzin dziecka :-):-). Wiecie może czym się różni to ciasto od naszej karpatki?
ontwerp je mini fototompouce - HEMA - fajny pomysł, jak się robi imprezkę z okazji narodzin dziecka :-):-). Wiecie może czym się różni to ciasto od naszej karpatki?
Astrid, jest niedobre i sztuczne, tym sie rozni
Kupilam dzis wit. D firmy Dawitamon, w wersji wodnej, bo przedtem miala olejna. Byla fuj, myslalam, ze ta wodna bedzie lepsza...
Oczom nie dowierzalam, gdy zobaczylam juz w domu, ze ma w swym skladzie.. ANYZ! ja piernicze, czy o smaku dropow musi byc nawet witamina dla niemowlat??
Astrid rowniez myslalam o zamowieniu tego ciasta ze zdjeciem. Albo baby cupcakes w kolorze niebieskim.
A to jest prawie to samo ciasto co juz pewnie mialas okazje jesc tylko , ze z rozowym lukrem na gorze. Generalnie dobre, tylko baaardzo slodkie , krem ciezki i po 1 ma sie juz dosyc ja bym powiedziala, ze to ciezka , przeslodzona wersja polskiej karpatki. chodzi o to,zeby gosc napchal sie jednym ciastkiem, napewno lepsze od suchara z maslem i posypka :-)
Widzialam w xenosie cale zestawy do cupcakes i chyba kupie taka wylegarnie co sie wklada tylko te papierowe foremki i do srodka ciasto wlewa, zamyka i za iles tam minut gotowe ! Potem juz tylko jakis krem i jakas posypka i mozna miec swieze na kazda kraam visite.
Sencilla idac za Twoim przykladem nie bede nikomu podawac bigosu , bo nie wyjda
A to jest prawie to samo ciasto co juz pewnie mialas okazje jesc tylko , ze z rozowym lukrem na gorze. Generalnie dobre, tylko baaardzo slodkie , krem ciezki i po 1 ma sie juz dosyc ja bym powiedziala, ze to ciezka , przeslodzona wersja polskiej karpatki. chodzi o to,zeby gosc napchal sie jednym ciastkiem, napewno lepsze od suchara z maslem i posypka :-)
Widzialam w xenosie cale zestawy do cupcakes i chyba kupie taka wylegarnie co sie wklada tylko te papierowe foremki i do srodka ciasto wlewa, zamyka i za iles tam minut gotowe ! Potem juz tylko jakis krem i jakas posypka i mozna miec swieze na kazda kraam visite.
Sencilla idac za Twoim przykladem nie bede nikomu podawac bigosu , bo nie wyjda
Ostatnia edycja:
Iskierka71
Fanka BB :)
Dziękuję, przekażę. Z tego co mi wiadomo jeszcze przed porodem mówiła, że będzie MichałekIskierka, to przekaż Wiatraczkowi gratulacje!!!! A jak nazwała synusia?
A ja mam pytanie o gebortiekartjes czy jak sie to nazywa - zamawialyscie cos takiego? Jesli tak to mniej wiecej ile, za ile i dla kogo???
reklama
Taaaa wiem , bardzo wygodne to, zamawiasz do 16.00 i jutro masz w domu i piekne sa, z malymi buteleczkami, bocianami i rompersikami, ale juz kiedys myslalam czy nie kupic takiej maszynki bo znalazlam super przepisy na cupcakes np truskawka w biala czekolada , kokos z malina , bananowe i takie tam rozne , sama lubie eksperymentowac , chociaz nie wiem czy po porodzie bedzie mi sie chcialo
Alkoholu NAPEWNO nie bede podawac a dobrego jedzenia tymbardziej, ciastko w reke i po sprawie, jeszcze wlasnie jakies takie slodkie , zeby drugiego nie brali () teraz to juz napewno nie przyjedziesz
Iskierka, wybor kartek jest ogromny, az ciezko zliczyc ile firm oferuje takie uslugi, ceny bardzo zroznicowane i zalezne od ilosci, im wiecej tym taniej, w wiekszosci firm sama mozesz w necie zaprojektowac te karteczki ze zdjeciem lub bez i wysylasz do znajomych, rodziny, pracy itd. Fajny zwyczaj , napewno tez sobie takie karteczki zamowie .
Alkoholu NAPEWNO nie bede podawac a dobrego jedzenia tymbardziej, ciastko w reke i po sprawie, jeszcze wlasnie jakies takie slodkie , zeby drugiego nie brali () teraz to juz napewno nie przyjedziesz
Iskierka, wybor kartek jest ogromny, az ciezko zliczyc ile firm oferuje takie uslugi, ceny bardzo zroznicowane i zalezne od ilosci, im wiecej tym taniej, w wiekszosci firm sama mozesz w necie zaprojektowac te karteczki ze zdjeciem lub bez i wysylasz do znajomych, rodziny, pracy itd. Fajny zwyczaj , napewno tez sobie takie karteczki zamowie .