reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Nie wiem kochana jakie u was robią berety ale ja po dzionku w bergen jestem wyjechana jak stado murzynów po polowaniu. Właśnie jest 11 a ja padam. Adaś podskakuje niczym kroliczek . Ale ja bredze :-D ehhhh kobbra nocka dames Senci będę intensywnie myśleć ale już nie dzisiaj.

dziewczyny ja to dzis zasypiam na stojaco :confused: nie dosc, ze nie glowa boli od tej co chwile zmieniajacej sie pogody :dry:, to Tomek dzisiaj marudny byl jak nigdy :eek: i tylko by na rekach caly dzien byl :sorry2: a on ponad 7 kg juz ma :szok: plecy mi wysiada pewnie za niedlugo.. nawet na you can dance mi sie przysnelo - jak nigdy :-D

Ja zamawialam,na necie jest tego multum do wyboru do koloru.
Iskierka, wybor kartek jest ogromny, az ciezko zliczyc ile firm oferuje takie uslugi, ceny bardzo zroznicowane i zalezne od ilosci, im wiecej tym taniej, w wiekszosci firm sama mozesz w necie zaprojektowac te karteczki ze zdjeciem lub bez i wysylasz do znajomych, rodziny, pracy itd. Fajny zwyczaj , napewno tez sobie takie karteczki zamowie .
Laski, ja wiem ze jest duzu wybór. Pytalam raczej jak wychodzi to cenowo, ile zamawialyście i komu to posyłałyście (praca, sąsiedzi, huisarts???)
No i kiedy generalnie się to zamawia.... Wiem, że można zamówić jedna na probę. Wolałabym uzskac info od kogos, kto to juz zamawiał...

Iskierka mi by bylo szkoda pieniedzy na to by wysylac kartki do ludzi ktorych prawie co nie znam, a co dopiero jeszcze do huis artsa :confused: dziwne te zwyczaje tutaj maja... ja to bym powysylala rodzinie i znajomym, a nie obcym ludziom :tak::-D

A ja myślę, że to fajny pomysł, szczególnie że nasz huisatrs jest polożnikiem. Podobają mi sie te kartki wywieszone u niego na tablicy. To fajny gest, forma podziękowania...
Rodzinę i znajomych mam w PL i osobiście nie zamierzam wysyłać im takich kartek, bo w PL nie ma takieog zwyczaju.
Chodzi mi o kartki wysyłane tutaj...

No skoro wasz HA jest tez poloznikiem to moze i masz racje:tak: swoja droga.. niezly ten lekarz :D Ciekawe co jeszcze umie oprocz poloznictwa :-D ci lekarze tutaj to znaja sie doslownie na wszystkim ;-)
ja powysylalam najblizszej rodzince w nl, przyjaciolom i niektorym blizszym znajomym. do pl tez nie wysylalam, FB wystarczyl hahahahaha :happy2:

Iskierka a bedziecie naklejac na szybe tego bociana co kuprem jest na zewnatrz, a reszta w srodku? :D :D to jest bardzo fajne i akurat odrazu wszyscy sasiedzi wiedza ze juz bobo jest na swiecie :happy2:

reklama
Iskierka mi by bylo szkoda pieniedzy na to by wysylac kartki do ludzi ktorych prawie co nie znam, a co dopiero jeszcze do huis artsa :confused: dziwne te zwyczaje tutaj maja... ja to bym powysylala rodzinie i znajomym, a nie obcym ludziom :tak::-D

Ja wysylalam WSZYSTKIM - dwie werje jezyczne byly jedne do PL drugie tutaj:tak: ja nie wiem jak wy ale ja z maja np dentystka to na kawe moglabym pojsc a ze byla prawie w tym samym czasie co ja w ciazy to ja o jej synku tez wiedzialam:-D - mnie kartki drogo nie wyszly bo tylko fotki / reszte mialam w domu/... a co niektorzy nadal na lodowkach i antyramach maja kartki Victora...;-)

Sencilla jesli mozesz wrzuc przepisy do kulinarnego plisss...:sorry::tak:

U nas o 7.00 rano przeszla parada pod oknem...nice! ;)

Załączniki

• P5180019.jpg
    P5180019.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 27
  • P5180020.jpg
    P5180020.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 36
Do góry