reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Agnes, porod w holandii bomba, bez porownania z polska (przynajmniej w moim przypadku pierwszy porod w polsce byl koszmarny). Roznica wieku pomiedzy coreczkami 17 miesiecy. pozdrawiam!!

reklama
No ja w Nl tez mialam o niebo lepszy porod.W Polsce jak dostalam skurcz i krzyknelam to lekarz do mnie-co sie tak drzesz!nie ty pierwsza,wielki mi powod do darcia.Dzisiaj to by chyba gonga dostal skubany:crazy:.Tylko szkoda ze tutaj ta opieka w ciazy pozostawia wiele do zyczenia.
Sencila,zaraz po porodze a w kazdym poscie tryskasz pozytywna energia i optymizmem,nie moglabys pochodzic i pozarazac?:-);-):tak:

Hejka,
my żyjemy i jakoś się toczymy.
Pochwalę się że moja psychika dopadła kompletnie do poziomu zerowego....A to dlatego że moi cudownie znienawidzeni sąsiedzi nasłali na mnie i męża instytucję, że to niby mój mąż mnie bije, wykorzystuje itp. ....a to wszystko zwykła złośliwość ludzka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja teraz muszę wszystko sprostowywać, bo jeśli małżonek by cokolwiek powiedział to tylko mogą to wykorzystać przeciwko niemu.
Powiedzcie mi jak ja mam tu żyć, nie mówiąc już o tym że chciałabym spłodzić dziecko ale w tym stresie to plemniki nie mają szans :no:
Na wtorek jestem umówiona w policji...ciekawa jestem co z tego wyniknie.....wieżcie mi , teraz to jestem gotowa na sąsiadkem z nożem wylecieć :angry::angry::angry:
No już nie będę zanudzać....lecę powcinać lody, czekoladę i jakiś sexik na poprawę nastroju.
Do miłego kobitki.

Sencilla, wyślij mi na priva swój adres...za tydzień w weekend jesteśmy z wizytą :tak:

Paulina ja bym Wam radzila pojsc z tym do adwokata :no: To nie przelewki:no: A jak nie daj Boze odwali im cos i nasla na Was Kinderbescherming i powiedza, ze np. nie traktujecie Amelki tak jak powinniscie :no: Ja bym w te pedy szla do adwokata. Ci ludzie sa psychiczni a z takimi nie ma zartow.
Trzymaj sie kobieto.

Sencilla to moja karteczka dopiero doszla :szok: Toz to ja ja w zeszla niedziele wyslalam :szok:

Paulina czytam i doznaje szoku.Wy mieszkacie z nimi w klatce czy blizniaku?Przeciez to chore.Ja bym posluchala Marity poszla do adwokata.Co za ludzie:no::wściekła/y:Sa zdolni do wszystkiego,ciekawe co potem wymysla.

PaulinaAnna jak ty wytrzymujesz z takimi sąsiadami? Nie myślicie, aby się przeprowadzić?
Sencilla jak sobie radzisz?
Gdzie się teszta kobitek podziewacie

reklama
Paulina, co za ludzie, trzymajcie sie jakos, jejku, ale sie Wam porobilo...:szok: i co teraz zamierzacie zrobic? A po co to oni wszystko robia? :angry::baffled:
Ja sie trzymam kobitki, choc mam goraczke od kilku dni, na dodatek dzis zbadalam mocz i okazalo sie, ze mam infekcje pecherza moczowego... Cholera jasna, za przeproszeniem, dwa maluchy w domu, a ja nie moge ujsc kilku krokow...:no: Mam nadzieje ze to jakos wkrotce przejdzie, bo normalnie niezywa jestem :baffled:

Do góry