reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

O SENCILLA dzieki ze mi rozjasnilas bo juz myslalam ze sie nasmiewacie ze mnie.No dobrze nawet ze mi to powtorzylas bo za pierwszym razem nie moglam uwierzyc . Kochane jestescie .Ja nie wiem co sie ze mna dzieje to forum to cale moje zycie.Ja pochodze z zascianka i wielu rzeczy nie ogarniam no to dobrze ze mam was i ze zawsze mi cos podpowiecie.Bo przez to moje nieoczytanie i niewiedze same problemy.No ale sprobuje sie ogarnac i jakos dotrzymac wam tempa.

Ostatnia edycja:
reklama
a mi sie wydaje że połowa Zduńskiej Woli (i jej okolic) jest w holandii :-D

sama jestem z malego miasteczka z okolic Gniezna :tak: (nie wszyscy wiedzą gdzie to jest..);-):-p
Tak wiemy gdzie to jest ! :) Sa tam jeszcze jakies pozostalosci po dworze gnieznianskim ?

Wymyslilam! Kupie sobie filc na marktplaasts i bede zrobie dzidzi pluszaka- kotka! O!

Urywajac znienacka powiem tak : "A to feler westchnal seler"
:sorry2:

witam
zaganiana ostatnio jestem, ale was trochę podczytuje, naskrobałyście że hohoho.
mój M coś przeziębiony, oczywiście dlatego bo wychodzi w te wiatry w samym rękawku i tak go choróbsko wzięło:/tak to jest jak się żony nie słucha:)a znowu Szymonkowi idą następne zęby i to pare od razu, czekają mnie niespokojne noce.
powiedzcie mi czy któraś z was dawała dziecko do żłobka tutaj, takie półtoraroczne?czy byłyście zadowolone?w czerwcu teściowa chyba wraca do pl, jak my będziemy jechać na wakacje i tak sie zastanawiam, może uda mi się coś znaleźć na popołudnia, bo jakoś do żłobka przekonana nie jestem..

faktycznie z opolskiego jest w nl dużo polaków, a ode mnie z podkarpacia chyba Sencilla tylko:)
pozdrawiam:-)

Wy tu gadu-gadu, a ja musze się pochwalić, ze właśnie na marktplaatsu nabyłam dziecięce łóżeczko z materacem z prenatala na całe 35€:-D Zawlokłam je już do sypialni i jutro jade oglądać dziecięce tapety do KARWEI-a:-D:-D:-D:-D
Coraz bardziej mi się to podoba bo coś zaczyna sie dziać.
Po 1 maja zakasujemy z mężem rękawy i bierzemy sie ostro za urzadzanie kącika dla naszej córci. Najlepsze jest to, że dzieci też sie palą do pomocy.
A jutro kolejny wielki dzień - jedziemy do Robalka po naszego malusienkiego pieseczka:-D:-D:-D

reklama
Iskierka gratuluje udanego zakupu! Zer dla skner! Jak juz bedziecie miec gotowy ten pokoik/kacik to pochwal sie fotkami. Ja napewno tez wam pokaze jak urzadzilam ale jak narazie mam gole lozko (rownie okazyjnie zakupione) i lezaczek bujaczek. Sciany biale jak w mlynie.

No i zycze wam z Robale milego spotkania, aj jak ja kocham szczeniaki. Z checia bym przygarnela jednego, ale juz mamy kota, wiec chyba nam wystarczy atrakcji :D

wlasnie sie zaczyna horror na ktoryms z RTLi. doei dames!

Do góry