reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

:tak: Lia czuprynke ma po mnie. Moja mama mowi ze ja i moje rodzenstwo tez mielismy tyle wlosow! Najsmieszniejsze jest to ze po bokach juz jej sie lekko wyceraja wloski a na czubku moge jej irokeza robic:-) hihi

reklama
Sencilla bo ja wlasnie sie zastanawiam co tu zrobic zeby sobie jeszcze z dzidzia posiedziec w domu a w mojej pracy powiedzieli ze narazie nie ma miejsca dla mnie ale jak bede chcila tylko wrocic to oni znajda dla mnie miejsce a ja chetnie bym posiedzila nie z lenistwa ale poprostu szkoda mi zostawiac malenstwo w domu. A co ja musze zrobic zeby isc na zasilek? Musze spelniac jakies wymogi?Nigdy nie bylam na zasilku i nie wiem jak to wyglada

anetka jesli firma cie zwolni to dostaniesz zasiłek. ale skoro mowisz ze znajda dla ciebie miejsce to nie wiem. jesli ty powiesz ze nie chcesz pracowac to wtedy nie przysługuje.

Dziewczyny , mozecie sobie przypomniec nieco ? Mam niebawem na dniach spotkanie z polozna, przyjezdza do nas na wies, do naszego osrodka zdrowia. Wiem , ze na 16-tyg spotkaniu nie ma usg , ale mozecie mi powiedziec, na czym polega przebieg spotkania ? Chcialabym zapytac czy mogla by przywiezc aparat Dopplera, w celu posluchania serduszka, ale mozna ona juz bedzie w to wyposazona ?

ufff.. dzieki Madzia, ale bo juz jej maila pisalam, ze nie czuje jeszcze dzidziusia, a chcialabym wiedziec, ze tam jest i ze dycha :D jeszcze bym wyszla na jakas panikare. A jak sie miewa twoja gwiazka ?

he he :) a moja gwiazdka wyśmienice, fikołki sobie uprawia w moim brzuchu, ostatnio czytałam że kiedy się intensywnie poruszamy to maluszek śpi bo jest kołysany ruchami a jak sie mamusia drzemnać chce to wtedy sie budzi i rozrabia hehe uwielbiam to :) zawsze czuje kiedy śpi a kiedy sie rusza :) 15 tydzien to troszke wczesnie , ja koło 19 zaczełam ją czuc :)

reklama
no w sumie teraz juz 16 leci nam, ale moje dziewczynki na wrzesnioweczkach , sporo z nich juz czuje i tak wpada czlowiek w jakis lekki strach i rozmyslanie czy dziecko zyje itd. ale bez przesady, myslimy pozytywnie. No super, ciesze sie, ze sie dobrze macie i ze mala daje o sobie znac ! :)

Do góry