Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Wiem dlatego ja z tłumacza nigdy nie korzystam , ale myślałam że może coś sklecisz z tego sensownego heheh no ale jak nie to może ktoś jeszcze bedzie umiał pomóc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka
Aniu ja narazie przestalam chodzic bo sie boje ze mi duzy rachunek przyjdzie a teraz juz wiem co mam cwiczyc i jak chodzic i juz mniej mnie boli, a wydaje mi sie ze do porodu to i tak ten bol pozostanie, hormony robia swoje
ide dalej cos dzialac
Aniu no ja z ubezpieczenia tez mam 20 wizyt ale i tak najpierw bede musiala zaplacic eigen risico a my mamy 220 E wiec dlatego dalam sobie spokoj. Wkurzam sie tu na to ubezpieczenie bo zawsze przychodza mi jakies rachunki