Gosia1977 wlasnie facet mojej siostry jest z Limburg i jak on do mnie cos gada to nie czaje go za bardzo o co mu chodzi ten dialekt to troche ciezki jest ale np. juz moja siostra calkowicie go rozumie.. No ale ona ma wieksza stycznosc z tym jezykiem niz ja, bo jest tu dluzej. Generalnie to wydaje mi sie, ze jakbym caly czas z nimi przesiadywala to dosyc szybko bym sie nauczyla rozmawiac po 'ichnemu' No ale tak jak radzisz, musze sie tam wybrac na weekend i obczaic co i jak.
reklama
dziewczyny mowiace dobrze po holendersku...
mam tlumaczenie i wszystko ok poza jednym zdaniem. Nie moge sie z nim uporac, czy ktoras z Was ma jakis pomysl, co to moze znaczyc? dla mnie to zdanie jest lekko nielogiczne..
bede Wam wdzieczna za pomoc!
mam tlumaczenie i wszystko ok poza jednym zdaniem. Nie moge sie z nim uporac, czy ktoras z Was ma jakis pomysl, co to moze znaczyc? dla mnie to zdanie jest lekko nielogiczne..
bede Wam wdzieczna za pomoc!
Reden hiervoor is dat het bedrijf door een aantal poolse medewerkers allerlei |
zaken schriftelijk moet aantonen. |
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
wg mnie oznacza to ze : powód tego jest taki ze firma poprzez ilość polskich pracowników, wszystkiego rodzaju sprawy musi pisemnie wykazać.
Ania, to moje tlumaczenie dla pewnej firmy, ale oryginal jest tak zakrecony i nie trzyma sie kupy, ze nie moge odnalezc tam sensu
ten ORDERSTROOM pojawia sie w tym zdaniu:
ten ORDERSTROOM pojawia sie w tym zdaniu:
Na drie maanden kan als de orderstroom bij de opdrachtgever |
dat toelaat de samenwerking weer worden herstart, onder dezelfde condities. |
Madziula85
sencilla jedynie co znalazłam to order znaczy inaczej de opdracht om iets te leveren, czyli chodzi może o jakiś przepływ, dostawe .....
Madziula85
tyle przetlumaczyłam w tłumaczu to zdanie
Po trzech miesiącach , przepływ zamówienia do klienta
który umożliwia współpracę może zostać ponownie uruchomiony,ponowniew tych samych warunkach.
Nie dam głowy odciąc za to czy to na pewno dobrze tłumaczy
Po trzech miesiącach , przepływ zamówienia do klienta
który umożliwia współpracę może zostać ponownie uruchomiony,ponowniew tych samych warunkach.
Nie dam głowy odciąc za to czy to na pewno dobrze tłumaczy
reklama