reklama
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
Dobry Dobry... zimno tuuuuuuuuuuuuuuuuuu.............. czekam na słoneczko i na wyjście do parku
miłego dnia dla Was!
miłego dnia dla Was!
Iguana_
Fanka BB :)
Dobry Dobry... zimno tuuuuuuuuuuuuuuuuuu.............. czekam na słoneczko i na wyjście do parku
miłego dnia dla Was!
Od rodziny męża dostałam wczoraj newsa, że zapowiadają 20 stopniowe upały na Wielkanoc
karola82_82
mama slicznego Michałka
Witam sie i ja
Aniu super pobudke ptaszki ci urzadzily
U nas na razie 6 stopni Ale slonko pieknie swieci
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
Iguana mam nadzieje, że będzie cieplej bo póki co to nawet w domu mi zimno hehehe a co dopiero na polu
TheHague,jak tam karmienie?udalo Ci sie sklonic synka do cycowania? Do mnie wieczorem dzis Mama przyjezdza,ale sie ciesze! A zaraz kolezanka na kraamvisite przychodzi,pozniej jade z cala trojca na balet,no i tak dzien zleci.
Sencilla probowalam go przystawic, ale tak zaczal plakac mocno, ze az sie zaniosl i nie mogl powietrza zlapac :-( dlatego jego nie bede meczyla, wole sie sama pomeczyc z tym laktatorem..
Z cala trojka na balet? masakra Jak Ty kobieto dajesz rade ja czasami z moim malym nie moge sie ogarnac zeby wyjsc gdzies na czas haha
Z cala trojka na balet? masakra Jak Ty kobieto dajesz rade ja czasami z moim malym nie moge sie ogarnac zeby wyjsc gdzies na czas haha
Witam sie i ja
Karola nas byla taaaaka mgla do 10.00 ze ale to chyba ze wzgledu na pobliskie jezioro - bo w Bredzie bylam na zakupach o 8,30 to slonko juz swiecilo....
Sencilla ciesze sie razem z toba - mama zawsze pomoze,pogada i jakos tak razniej z nia... ja wiem bo moja tez tutaj jest i zostanie z nami na swieta...jupii:-)
W pl naprawde bedzie zimniej....tez wczoraj czytala o pogodzie i gdzies tam nawet zasypalo....
TheHague to kwestia tylko dobrej organizacji hihi....
ja dzis karteczki wielkanocne wysylam zeby niezapomniec...
reklama