reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Aneta zdrówka zycze:tak: Mam nadzieje ,ze bede miec tak duzo mleka jak ty:tak:
Iskierka fajnie ,ze tak zareagowai:tak:

milego wieczorku ide sie troche pouczyc :tak:

ja sie wkoncu dowloklam do kompa - praca, potem fizjoterapia, obiad, i jeszcze wylicytowalam na marktplaatsu ;-)zjezdzalnie wiec musialam po nia jechac...i oto jestem...:-)

Sencilla ale boskie foty - macierzystwo to piekny czas dla kobiet...:tak:
Anetko zdrowka....:tak:

ide sie wykapac:zawstydzona/y:

anp, nie trzeba szczepić dzieci jak się jedzie do Polski...tylko, że ja poprostu chciałam aby Janek takie szczepienie miał, bo w Polsce jest obowiązkowe, a my może kiedyś do Polski wrócimy:tak:

Sencilla, śliczne zdjęcia (zapomniałam napisać).

A tak na marginesie, może którąś z mam to zainteresuje...Dostałam ulotkę z Prenatala - od jutra (27 marzec) do 30 marca jest wyprzedaż, na wszystko 20% zniżki...czy jakoś tak. Podobno mają być otwarci w te dni do 21:00.

Ostatnia edycja:
Wow, jaki majątek:-D
Kobitka wywiad zrobiła, serduszka posłuchała, brzuszek obmacała i wymierzyła, koferek z próbkami kosmetyków dla maluszka dała, a na koniec jeszcze zaproponowała kraampakket(moja ubezpieczalnia nie daje, bo mam rodzić w szpitalu) i sama zaproponowała, że w razie potrzeby zawiezie mnie do szpitala:tak:. Koniec końców, pozytywne doświadczenie.
Oj to masz fajnie, ja się mojego lekarza też muszę zapytać o transport do szpitala...

Dziewczyny, a propo's maktplaats - co to znaczy BIEDEN albo T.E.A.B???

Iskierka, Bieden oznacza "Licytowac", czyli oferujesz sume, jaka uwazasz za dobra(zazwyczaj podana jest minimalna cena od sprzedajacego).
Teab-tegen elk aannemelijk bod albo tegen elk aannemelijk bedrag, co oznacza, ze sprzedawca nie podaje ceny, ale jest otwarty na oferte kupujacego.

Liljana ma dzis 3 tygodnie, ale to leci..
Dzis mielismy kraamvisite nauczycielek ze szkoly Marysi, zrobilam pyszne ciasto z Tosia z pianka budyniowa i malinami, jesli ktos chce przepis, to wrzuce linka.

Ostatnia edycja:
reklama
Iskierka, Bieden oznacza "Licytowac", czyli oferujesz sume, jaka uwazasz za dobra(zazwyczaj podana jest minimalna cena od sprzedajacego).
Teab-tegen elk aannemelijk bod albo tegen elk aannemelijk bedrag, co oznacza, ze sprzedawca nie podaje ceny, ale jest otwarty na oferte kupujacego.

Liljana ma dzis 3 tygodnie, ale to leci..
Dzis mielismy kraamvisite nauczycielek ze szkoly Marysi, zrobilam pyszne ciasto z Tosia z pianka budyniowa i malinami, jesli ktos chce przepis, to wrzuce linka.
Dzięki Sencilla.
Coraz fajniejsza ta twoja mała. No i już 3 tygodnie - jak ten czas leci....
A mnie się dluży, szczególnie na leżąco w łóżku :no:
Jakby mi przyszlo przeleżeć te 3 miesiące to bym się chyba wściekla.....
No, ale jak mus to mus.
Dobranoc kobietki

Do góry