Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Anna hahahah ale sie uśmiałam. Trzeci świat...... świetna jesteś
anp trzeba jeszcze mieć ogródek ahhh
anp trzeba jeszcze mieć ogródek ahhh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pomysłowe :-). Muszę to obgadać z moim mężemIskierka ja Ci powiem co zrobila moja kolezanka, bo ona tez nie za duzo miejsca miala i ciezko byloby sie ruszyc u nich w sypialni jakby jeszcze komode tam dowalic.. od znajomych dostali przewijak z IKEI - dokladnie taki - SNIGLAR Commode - IKEA, sa to dwie poleczki, na gorze kladziesz dziecko i przewijasz, a na dole mozesz sobie polozyc pieluszki, body itd. No i on sciagnal ta dolna poleczke i zamontowal jej to na lozeczku (bo on taki zlota raczka jest i rozne rzeczy wymysla), do tego domontowal jej koleczka do lozeczka, i moze tym lozeczkiem z sypialni do salonu przejechac , no ale Ty masz domek, wiec po schodach nie bedziesz nim jezdzila, ale kup sobie ten przewijak z IKEI, bo i tak chcesz miec 2 lozeczka, wiec akurat 2 polki Ci sie przydadza, jedna na jedno lozeczko, druga na drugie :-);-)
Nie wiem, ja bym sie bała, że on mi się złamie pod ciężarem dziecka...Dzien dobry!!!
Iskierka ja mam taki,mam go na komodzie,ale byly w nim nozki zeby na lozecZko go nalozyc,kupilam w PL,,,,,Profilowany przewijak na łóżeczko Berber twardy 80 x 50 cm - sklep dla dzieci – 2o2.pl,
Ja mam ogrodek i... broń Boże żadnych grzadek na nim. Wystarczy, że juz przed domem rosną kwiatki i nie ma ich kto wypielić.trzeba jeszcze mieć ogródek ahhh
To mi powiedzieli w tym CB co innego..., że jest płatne ze swojej kieszenie i że mogę już zaszczepić(Tymek ma 4 m-ce)...ale obiło mi się o uszy że to dopiero po pół roku.
Myślę że warto zaszczepić gdyż jeździmy do tego kraju "trzeciego świata" czyli do PL.
W Polsce bedę z Tymkiem u "prawdziwego" lekarza to zapytam o to szczepienie.
Śmiejcie się;-)...ale ta lekarka dzisiaj użyła najpierw stwierdzenia, że rzeczywiście dobrze zaszczepić na gruźlicę dziecko, jeśli planujemy kiedyś wrócić do kraju, w którym ta choroba występuje. A potem nie wiem czy użyła zwrotu "kraju rozwijającego się"...nie jestem już tego taka pewna, bo byłam zajęta Jankiem i mi umknęło. Dopiero jak wyszłam to pomyślałam..."Kurcze...Ona tak powiedziała?".
.