reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

bry...

Sencilla wow wow wow...ale super sesyjka no baaa... rodzinka tez super!:-D duzo zaplaciliscie?
Iskierka koper...siejemy jeszcze nawet wisi na strychu z tamtego roku bo...go tyle bylo.... :-) u nas w ogrodku bylo jak w INTRATUIN hihi... op papryki przez ogorki kabaczki nawet rzodkiewki - czesc nasion z PL bo rzodkiewki lubimy takie ostre;-)... Anp ogorki mamy wlasne...
Gosiu no mozna dostac pol swini - no probleem mamy znajomego co pracuje na ubojni wiec on nam podpowiedzial co i jak i gdzie kupic.... :tak: uwielbiam taka pachnaco kielabske prosto z wedzenia.
Dostawy z PL mam tez regularnie bo ten chlopczek jezdzi co 2 piatek i zawsze robi mega zakupy wszystkim:-D
my dzis mamy pomysl zeby zaszalec wiec zmykam...

reklama
:) Uhh jak ja bym chciała tak wyglądać w ciąży jak Sencilla i Iguana... Z tyłu po Was pewnie w ogóle nie widać, że jesteś/Byłaś w ciąży :) cud miód!

ja mam lenia.. wiem tyle, że muszę ruszyć tyłek na pole.

witajcie no ja tez bym chciala tak wygladac w ciazy .fotki super ,zwlaszcza ty SECILLA trzecia ciaza .moja mam tez tak wygladala i nawet po drzewach lazila jak byla w ciazy z moim bratem(ZRYWALA CZERESNIE)bez drabiny.no a potem to prawie w karetce urodzila:-)ANETKA myslalam ze uslyszymy radosna wiadomosc.no ale w koncu kiedys urodzisz...

witam kochane mamusie, ja na chwilke, bo dzis podobnie jak Wy bardzo pracowity dzien, jestem w domu z obiema (wlasciwie z trzema ;) ) pocieszkami, bo Marys dzis wolne ze szkoly. Juz jestesmy po Mszy (dzis sroda popielcowa), po zakupach i spacerze, i po drugim sniadaniu :tak: pyszne swieze buleczki z piekarni, mniam. a teraz kawka, dziewczyny ciesza sie nowa poleczka dla nich, bo wczoraj R. zamontowal.
Dziewczyny, dziekuje za mile slowa! sesja byla po prostu super, to jest tylko kilka zdjec z tej sesji, a jeszcze duzo mamy innych. To zrobila znajoma (mama kolegi Marysi ze szkoly) holenderka, a najlepsze, ze nic od nas nie wziela... jest profesjonalnym fotografem, ma swoje studio, ale te zdjecia byly u niej w domu. Iguana, chetnie obejrze Twoje zdjecia, ale troszke pozniej, bo teraz musze uciekac.
Anetka, jak sie czujesz? odespalas troche?
Gosia, tak, ja jeszcze w szkole jezykowej, wczoraj bylam na ostatnich zajeciach.
Mamom wszytskich chorowitkow wspolczuje. Jesli moglabym cos z wlasnego doswiadczenia doradzic, to my stosujemy naturalne uodparnianie (i wlasciwie w ogole nie chorujemy... ) wokol nas wszedzie zaraza, a moje dzieci przez cala zime nawet kataru nie mialy...
Stosujemy codziennie i regularnie: miod, kozie mleko (calkowicie z krowiego zrezygnowalismy, zasluzowuje organizm), herbatki ziolowe, przede wszystkim majeranek i glog, czosnek, inhalacje. polecam :tak:

dziewczynki a jak wy uczycie swoje dzieci gryzc pokarm.moj Tymek to sie ciagle krztusi i wymiotuje.ma juz 13 m no i chce wszystko jesc.pozno mu wyszly zabki jak mial roczek i ma tylko 2 na dole.raz dalam mu kawalek banana.no i sie zakrztusil.je male kawaleczki ale musza byc naprawde male. mam tez pytanie gdzie kupujecie dzieciom owoce bo wiadomo ,ze te z marketow to mocno pryskane,czy wogole mozna dziecko przed tym ustrzec.ja w dziecinstwie to mialam super mieszkalam na wsi i mialam dostep do swiezych warzyw i owocow nie chemicznych.

Ostatnia edycja:
Nana, mysle, ze to jest najlepsze, co mozesz zrobic... sama nie wiem...
moj brat tez tak mial, nasza Mama musiala mu wszystko mielic, poki sie nie nauczyl gryzc.

SENCILLA gdzie kupujesz kozie mleko i jak ono sie nazywa po holendersku.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry