reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
nana kazda spoldzielnia ma swoj regulamin:sorry2: chyba bedzie najlepiej jak tam pojdziesz i sie popytasz. Bedziesz na 100% pewna , a my mozemy tylko gdybac:tak:

dobrej nocki

Dzien dobry !!

Widze ze nie pierwsza ale czytalam co tam pisalyscie wczesniej o tych spoldzielniach i widze ze u mnie zupelnie inaczej. Jednak co region i spoldzielnia to inne zasady. My np. czekamy juz 1 rok i 3 miesiace i mozemy lada dzien dostac mieszkanie co za bardzo mi teraz sie nie usmiechac z taka mala dzidzia to ja nawet nie pomoge za bardzo przy przeprowadzce no ale jak bedzie trzeba to jakos damy rade.
Dzisiaj wizyta u poloznej mnie czeka mam nadzieje ze cos bede wiedziala wiecej. A co do mojego bolu to troszke przeszlo ale dalej boli z tym ze nie kloje mnie juz.

Dzien dobry,no my tez juz wychodzimy z Tymkiem do lekarza.WIATRACZEK no nie stety tak to jest jak sie jezyka nie zna.nie mieszkamy na dziko ,mamy kontrakt w ktorym jest klauzula ze mamy 2 m na wyprowadzke jesli mieszkanie zostanie sprzedane.dzieki za wyjasnienia.milego dnia kobitki

bry,bry...

zostawiam wam ciasteczka do kawy ktore upieklam wieczorem...:tak: cudnego dnia WALENTEGO wam zycze...

Załączniki

• P2140033.jpg
    P2140033.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 29
Ania, te ciasteczka maja super kolor!uzylas jakis barwnik?czy z burakow?
chetnie bym takie tez upiekla.. a dzis na romantyczna kolacje szykuje to:

http://www.kwestiasmaku.com/dania_dla_dwojga/walentynki/tarta_z_ciasta_francuskiego/przepis.html

Nana, jesli macie 2 mies na wyprowadzke, to przeciez to jest dosc duzo czasu.. nawet jesli nie przez spoldzielnie, to prywatnie lub przez maklera mozecie cos znalezc, prawda? a w jakim miescie szukasz?
Wiatraczek, ale szczegolowe wyjasnienia :tak:;-)

Anetka, dobrze, ze preszly Ci te klucia, ja tez mam dzis wizyte u poloznej o 13.30.
widze, ze jakis dzien lekarski jest :-)

Ostatnia edycja:
Właśnie wróciłam ze szczepienia Janeczka w CB. Na początku był dośc niespokojny i płakał...chyba czuł co go czeka;-) Potem się uspokoił i zaczął bawić...do czasu. Nie płakał zbyt długo, dzielny chłopczyk.

Waga na dzisiaj 7,480 kg, a długość 68,2 cm.

Wesołych Walentynek dzisiaj drogie Mamy!!!

happy-valentines-day-scraps03.gif

SENCILLa ,my szukamy tu w lisse ,hillegom i okolice.no niby 2 m to duzo tylko ze tu jest bardzo ciezko o mieszkania.bylismy tez u maklera juz dawno i z naszymi dochodami to na nie wiele nas stac.wiem ze w duzych miastach to latwiej a u nas drogo i maly wybor a chetnych wielu.ogladalismy kilka chatek od maklera ale albo nas nie stac albo warunki tragiczne,np mieszkanie nad stajnia za 1000 e i rachunki.wiatraczek wiem ze na dzien dzisiejszy nasze szanse sa rowne zeru ale od czegos trzeba zaczac.

reklama
Tymek bardzo plakal w nocy a to infekcja uszka od katarku, chyba.no i dostal tez leki na astme,bedziemy sie inchalowac.

Do góry